Sosyal Demokrasi Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen:

Sosyal Demokrasi Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan, Eşsiz Devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 72

Sosyal Demokrasi Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen:
Sosyal Demokrasi Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan, Eşsiz Devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 72. yılında, saygı, savgı, şükran ve özlemle andıklarını söyledi.
Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin ülkenin geleceğine yön vermeyi sürdüreceğini ifade eden Akmen konuşmasını şöyle sürdürdü: "Tüm dünyanın övgüsünü kazanan ölümsüz önderimizle ve o'nun kurduğu Cumhuriyet ile gurur duyuyoruz. Atatürk'ün en büyük eserim dediği, laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyetini ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olarak sonsuza kadar koruma ve yaşatmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Ulusumuzun ışık kaynağı, çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, aydınlık Türkiye'nin sembolü, büyük devrimci düşünce adamı Atatürk'ün gönlümüzdeki, erişilmez yeri hiç bir zaman değişmeyecektir. Ölümünün 72. yıl dönümünde anısı önünde saygıyla eğiliyoruz" şeklinde konuştu.