Saz Kursunu Denetleyen Milli Eğitim Müdürü Kursiyerlere Saz Dersi Verdi

Ardahan Çıldır ilçe Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan saz kursu İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Hüseyinoğlu ve Halk Eğitim Müdürü Hamza Dursun tarafından denetlendi.

Saz Kursunu Denetleyen Milli Eğitim Müdürü Kursiyerlere Saz Dersi Verdi
Çıldır ilçe Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan saz ve bağlama kursu yoğun ilgi gördü. Kursa katılanlar usta eğitici Bayram Coşkun tarafından eğitilirken, 34 kişi kursa kayıt yaptırarak bağlama çalmayı öğrenmeye başladı. Günlük 2 saat olarak düzenlenen kursta sabahları ilçe halkına eğitim verilirken, akşam 19.00 dada çalışanlara yönelik eğitim veriliyor.
Kurslara katılımın devamlılığını sağlamak ve oluşabilecek sorunları yerinde görmek ve çözüm bulmak amacıyla Çıldır Milli Eğitim Müdürü Hüseyinoğlu ve Halk eğitim Müdürü Dursun tarafından kurslara devamlı ziyaretler gerçekleştirilerek kursların amacına ulaşılması için çalışmalar yürütülüyor. Katıldıkları kurslarda katılımcıları dinleyen müdürler aynı zamanda onlarla beraber derslere de giriyorlar.
Çıldır ilçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Hüseyinoğlu,bağlama çalmasını bilmesinden dolayı kursa katılanlarla beraber saz çalıp kursiyerlere yardımcı oluyor. Kursiyerler tarafından olumlu karşılan bu ziyaretler kursların başarılı olmasına fayda sağlarken her iki müdüründe kendilerine gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler.