Ehliyet sınav sonuçları (23 Ekim) bu hafta açıklanacak mı - 2010 MEB

23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ehliyet sınavı sonuçlarını merak eden adaylar MEB'den haber bekliyor. 23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları açıklandığı anda MEB ile eş zamanlı olarak sitemizden sonuçları öğrenebilirsiniz. İşte 23 Ekim Ehliyet sınav sonuçları hakkında detaylar...

Ehliyet sınav sonuçları (23 Ekim) bu hafta açıklanacak mı - 2010 MEB
23 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sürücü adayları tarafından merakla bekleniyor. Şimdi akıllardaki soru sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı.

23 Ekim 2010 tarihinde düzenlenen Ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair MEB’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak MTSK Ehliyet sınavı sonuçları, sınavın yapıldığı tarihten sonra 3 hafta içerisinde açıklanıyor. Bu durumda 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçlarının önümüzdeki haftadan itibaren açıklanması bekleniyor.

Ehliyet sınavına giren adaylar şimdi pür dikkat MEB’den gelecek bir açıklamayı bekliyor. 23 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları birçok aday için büyük önem taşıyor. Adaylar sınavdan aldığı nota göre rahat bir nefes alacak ya da yeniden sınav stresine girecek.

MEB’den henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmaması ehliyet sınavına giren adayların tepkisini çekiyor. Geciken bu açıklama nedeniyle sürücü adayları ayrı bir stres yaşıyor. Şimdi gözler bu konuda MEB’den yapılacak bir açıklamaya çevrilmiş durumda.

23 Ekim Ehliyet sınavı hakkında yapılan her türlü açıklama beyazgazete.com'da yer alacak. Ehliyet sınavı hakkında yapılan her türlü açıklamaya internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

23 EKİM EHLİYET SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI - TIKLA ÖĞREN