Balıkesirli Sanatçı Albümüne Memleketinde Klip Çekti

Balıkesirli ses sanatçı Tamer Öztoprak, "Öyle Olsun" adlı albümündeki Yar isimli roman parçaya klip çekti

Balıkesirli Sanatçı Albümüne Memleketinde Klip Çekti
Balıkesirli ses sanatçı Tamer Öztoprak, "Öyle Olsun" adlı albümündeki Yar isimli roman parçaya klip çekti. Sanatçının ısrarı üzerine memleketi olan Balıkesir'de çekimleri yapılan klipin önümüzdeki günlerde müzik kanallarında döneceği belirtildi. Güçlü Soydemir'in yönetiminde gerçekleşen klip çekimlerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Müzik dünyasının yeni yıldızları arasında yerini alan sektörün beğenilen isimlerinden Tamer Öztoprak, söz ve müziği Turgay Ceylaner'e ait olan, "Yar" adlı hareketli parçasına Balıkesir'de klip çekiyor. Romanların ikamet ettiği Dinkçiler Mahallesi'nde başlayan klip çekimlerinde Tamer Öztoprak'a yari olarak Gizem isimli genç kız eşlik etti. Sevgilisine kavuşamayan Tamer Öztoprak'ın roman mahallesindeki aşkını konu alan klipte Balıkesir'in ünlü dans grubu Ritmin dansı ekibindeki kızlar oyunlarıyla eşlik edip klipe renk kattılar. Roman vatandaşların büyük ilgi gösterdiği klip çekimlerinde izdiham sebebiyle güç anlar da yaşanırken Güçlü Soydemir ve ekibi büyük çaba sarf etti.

"AHLAKLI SANATÇI BULMAK ZOR"
Balıkesir'in çok önemli ve kaliteli bir sanatçı yetiştirdiğini söyleyen Güçlü Soydemir Tamer Öztoprak'a inandıklarını ve güvendiklerini belirtti. Müzik piyasasında ahlaklı sanatçının parmakla gösterilecek kadar az olduğunu kaydeden Güçlü Soydemir, "Tamer kardeşimiz çok düzgün, efendi, ahlaklı ve bu piyasada tutunacağına inandığımız güçlü bir yorumcu. Böyle insanları, sanatçılara ihtiyaç var. Ona inandığımız ve destek verdiğimiz için Balıkesir'e geldik, ısrarı üzerine memleketinde klip çekiyoruz. İnşallah güzel bir çalışma olacak. Özellikle müzik ünyasında ahlaklı sanatçı bulmak zor, sayıları çok az" dedi.
Tatlıses Tv ve TMB adlı müzik kanallarında canlı yayın müzik programı sunuculuğu yapan DJ Can da Tamer Öztoprak'ın klip çekimleri için Balıkesir'e gelerek sanatçıya destek verdi. Tamer Öztoprak ilk albümü olan, "Öyle Olsun" ile iddialı olduğunu, Balıkesir'de çekilen kilibin de kendisine, albümüne şans getireceğine inandığını belirterek kendisine destek veren hemşerileriyle yapım şirketine ve Güçlü Soydemir ile basın kuruluşlarına teşekkür etti. Tamer Öztoprak'ın Yar adlı şarkısındaki klipine roman mahallesinde işlenen hikayeyi Balıkesir'in saat kulesi, istasyon, Ali Hikmet Paşa Meydanı ve Yeni Çarşı gibi bilinen ve tarihi mekanları da renk katıyor.