Antepçe Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali Hazırlıkları

Antepçe Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali'nde, seçmelerin ardından prova çalışmalarına başlandı.

Antepçe Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali'nin oyuncuları arasında yer alan Diş Hekimi Feray Kiraz ve kızları İrem ve Gizem, provalarda hem eğleniyor hem güldürüyor. Kızlarıyla birlikte aynı müzikalde rol almanın kendisi için büyük bir heyecan olduğunu ifade eden Feray Kiraz, "Çocuklarımla birlikte aynı projede rol almak ve onlarla ortak bir faaliyetin içerisinde bulunmak beni çok mutlu etti. Antepçe Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali oyuncularına baktığım zaman bizim gibi birçok ailenin anne ve
babaların, kardeşlerin bir arada olduğunu görüyorum. Tiyatro ve müzikal tarihinde bu önemli bir ilk. Gaziantep yerel lehçesinin günümüze taşınması, ailelerin bir birlerine yakınlaşarak aynı hedefler için ortak çaba göstermesi ve ortak faaliyetler içerisinde bulunması bu projeyle gerçekleşmiştir" dedi.
Çalışmaları büyük bir titizlikle yürüten 7. ve 10. sınıf öğrencileri Gizem ve İrem Nur Kiraz kardeşler de anneleriyle birlikte aynı sahneleri paylaşmanın ilginç ve bir o kadar mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Annemizin bizlerle beraber müzikalde oynama fikri çok heyecan verici bir duyguydu. Şimdi bütün sahneleri birlikte çalışıyor ve canlandırdığımız karakterleri en iyi şekilde oynayabilmek için bir birimize destek veriyoruz" dedi.
Müzikal provalarının yoğun geçtiğini kaydeden proje Genel Koordinatörü Dr. Çağla Özer, "Üstlendiğimiz görevi başarıyla tamamlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yoğun bir prova takvimimiz var. Önümüzdeki günlerde oyunumuzda rol almayı kabul eden ünlü devlet adamı ve siyasilerimizi de provalara çağıracağız" diye konuştu.