Ada Alışveriş Merkezi Kasım Ayında Da Ünlüleri Ağırlayacak

Ada Alışveriş Merkezi, Ekim ayında gerçekleştirdiği Demet Akalın, Yusuf Güney ve Mustafa Ceceli gibi dev sanatçıların imza günlerinin ardından, Kasım ayında da ziyaretçilerini dopdolu bir program ile karşılıyor

Ada Alışveriş Merkezi, Ekim ayında gerçekleştirdiği Demet Akalın, Yusuf Güney ve Mustafa Ceceli gibi dev sanatçıların imza günlerinin ardından, Kasım ayında da ziyaretçilerini dopdolu bir program ile karşılıyor. 13 Kasım Cumartesi ünlü aşçı Oktay Usta ve 14 Kasım Pazar günü Hande Yener'e ev sahipliği yapacak olan Sakarya'nın ilk alışveriş merkezi Ada Alışveriş Merkezi, Sakaryalılar'ı hayranı olduğu ünlüler ile buluşturmaya devam edecek.
Ada Alışveriş Merkezi, birbirinden eğlenceli ve farklı etkinliklerle alışverişinize keyif katmaya devam ediyor. Ada Alışveriş Merkezi, yemek yapmayı seven ve damak tadına düşkün Adapazarı halkının yoğun ilgi göstereceği "Oktay Usta Lezzet Günü" ile alışveriş keyfine lezzet katacak. Tefal iş birliğinde, 13 Kasım Cumartesi günü ünlü aşçı Oktay Usta, 16.00 - 18.00 saatleri arasında özel yemek tariflerini Ada Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçileri ile paylaşacak.
Ekim ayında gerçekleştirilen; Demet Akalın, Yusuf Güney ve Mustafa Ceceli imza günlerinin ardından, Hande Yener'de Ada AVM'de ünlüler geçidine katılacak. 14 Kasım 2010 Pazar günü saat 15:00'da, yaz ayları boyunca Bodrum şarkısı dillerden düşmeyen Hande Yener Ada AVM'de hayranları ile buluşacak. Ada AVM ziyaretçilerin son albümünü imzalayacak olan marjinal sanatçı ile sohbet etme ve fotoğraf çektirme şansına sahip olacak.
Modern alışveriş, doyasıya eğlence, farklı lezzetler, kültür ve sanat gibi birçok etkinliği bir arada sunan Ada Alışveriş Merkezi, ünlü ve başarılı isimleri Sakaryalılar ile buluşturmaya devam edecek. Ada Alışveriş Merkezi, yemek yapmayı ve alışverişi seven tüm ziyaretçilerin buluşma noktası olacak.