İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Vergin defnedildi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şube Başkanı Tahsin Hayrullah Vergin (61) toprağa verildi. Geçen cumartesi günü Bostanlı'daki özel bir spor komp

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şube Başkanı Tahsin Hayrullah Vergin (61) toprağa verildi. Geçen cumartesi günü Bostanlı'daki özel bir spor kompleksinin havuzunda eşi Doç. Dr. Canan Vergin ile yüzerken kalp krizi geçiren Vergin, acilen hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamamıştı.

Vergin için bu sabah, oda merkezinin bulunduğu Bayraklı ilçesi Tepekule Kongre Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra da Doğançay Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazında konuşan İzmir İl Müftü Vekili İlyas Öztürk, ölümün herkes için geçerli olduğunu söyledi. Namazdan sonra eşi Doç. Dr. Canan Vergin ve oğlu Alican Vergin taziyeleri kabul etti. Törene CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Bornova, Çiğli ve Dikili belediye başkanları, İzmir Gazeteciler Cemiyeti temsilcileri, TMMOB üyeleri, çeşitli odaların başkan ve yöneticileri de katıldı.