Kurtlar Vadisi Pusu 100. bölümü haftaya kaldı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 100. bölümü bu hafta ATV ekranlarında olmayacak. Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'nun 100. bölümünün yerine Ata Demirer'in başrolünü oynadığı Eyvah Eyvah filmi olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 100. bölümü haftaya kaldı
Kurtlar Vadisi Pusu’nun hayranları her hafta Perşembe gününü heyecanla bekliyorlar. Ancak heyecanla beklenen dizi bu hafta yayınlanmayacak. Edinilen bilgiye göre Vadi’nin bu hafta yayınlanmamasının sebebi; dizinin konsept değişikliğine gitmiş olması. Kürt düşmanlığı yaptığı iddia edilen dizinin Kürt meselesinden İsrail meselesine yöneleceği söyleniyor. Kurtlar Vadisi Filistin filminin vizyona girme tarihi yaklaşınca dizi ile filmin bağlantılı olması için Kürt meselesinden İsrail meselesine doğru konsept değiştirildiği de gelen iddialar arasında.

VADİ’NİN YERİNE EYVAH EYVAH

ATV bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu’nun çekimlerinin yetişmemesinden dolayı başrolünü Demet Akalın ve Ata Demirer’in başrolünü paylaştığı Eyvah Eyvah filmini yayına koyacak. Kurtlar Vadisi Pusu 100. bölümünün bu hafta neden yayınlanmadığı ile ilgili ise dizinin yapımcı firması Pana Film’den herhangi bir açıklama gelmedi.

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU

Polat Alemdar İsrail ajanını Başbakan'a götürmek isterken hesapta olmayan bir olay meydana gelir. Baba Memduh'un torunu Polat'ın yanına giderken örgüt tarafından izlenir. Bu sırada Abdülhey ve Cahit İsrail ajanını götürmek üzereyken örgüt'ten baskın yemektedir.

Çıkan çatışmada Abdülhey vuruluyor, ajan ölüyor! Polat Başbakan'a verdiği sözü hesapta olmayan bir çatışmayla yerine getiremez. Başbakan'a beklenen haber gelir ve oda zaten sağ bırakmazlar diyerek toplantıya kendi başına katılır.

Zaza Dayı'yı beklenmeyen bir ziyaret şüpheye düşürür. Zülfikar dayının yiğeni gelir. Dayısının bunadığını, Memati'nin gemisine binmiş gidiyor diyerek dayının elini öpmeye çalışır. Peki amacı nedir? Amacı Memati'yi ortadan kaldırmaktır. Bunun içinde çok hazırlıklarını yapmaya başlar.

Örgüt'te kendi içinde birbirine düşmüştür. İsrail kanadı, Alman Kanadı örgütü kullanarak eylemler yaptırmaktadır. KCK operasyonuna değinen örgütçüler Kürt Halkını kazanmak için iyi bir fırsat olduğunu söyler. Fakat örgütün diğer kanadı Şahmaran halkımız yanımızda duruyorsa -silah zoruyla- diyerek restleşir.

Amerika - Almanya - İsrail yeni pazarlıklar içindedir. Amerika Türkiye'deki dengeleri değişmemesi için izinsiz eylemlerde bulunmamalarını söyler. Örgütü istedikleri gibi kullanacaklar, siyasette istediği gerginliği yaratmaya izin veren Feller, bunun haricinde hiç bir işe kalkışmamalarını tehdit yoluyla söyler.

Başbakan NATO toplasından sonra ABD-İSRAİL Büyükelçilerini çağırır. Elçiler toplantıda Başbakan'ın etkili konuşma yaptığını fakat inandırcı bulmadıklarını belirtir. Başbakan'da yeni istekler olduğunu bildiği için BOSNA HERSEK ve KOSOVA'yı ister. Kuzey Irak'tanda tam anlamıyla askerlerin çekilmesi koşuluyla bölgeye asker göndereceklerini beyan eder. Fakat elçiler bu durumdan pek memnun kalmaz. Başbakan'da keyfiniz bilir diyerek toplantıyı sona erdirir.


KURTLAR VADİSİ PUSU 99. BÖLÜM