Baro Başkanı Erbek stajyerlere avukatlık dersi verdi

Adana Barosu'nda 23-24 Ekim tarihleri arasında yapılan olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Aziz Erbek, genç stajyerlere avukatlık dersi ve

Adana Barosu'nda 23-24 Ekim tarihleri arasında yapılan olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Aziz Erbek, genç stajyerlere avukatlık dersi verdi.

Baro'nun yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıda stajyerler ile bir araya gelen Aziz Erbek, yarının avukatlarına önemli tavsiyelerde bulundu.

Adliye içerisindeki Mahmut Esat Bozkurt Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Baro Başkanı Aziz Erbek, genç stajyerlere avukatlık mesleğinin ilke ve onuru, mesleki tecrübe ve kendini geliştirmenin önemi, avukat müvekkil ilişkileri gibi konularda bilgiler de verdi.

Erbek, "Gelecekte çok iyi birer hukukçu olacağınıza inanıyorum. Sizlere bir yıl sürecek bu yeni dönem staj eğitiminizde başarılar diler, baromuzun tüm kurullarının her zaman yanınızda olduğunu bilmenizi isterim." dedi

Stajyerlerin sorunlarını bildiklerini, bunların çözümü için çaba harcadıklarını belirten önceki dönem Staj Komisyonu Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık da genç meslektaşlarına bu dönemi iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Adana Barosu'nda 118 stajyerin bulunduğu belirtildi.