Alev Alan Otomobilden Atladı, Ezilerek Can Verdi

Seyir halindeyken alev alan otomobilinden atlayan sürücü, arkadan gelen başka bir aracın üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Aksaray Adana Karayolu'nun 40. kilometresi Akçakent kasabası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'dan Adana istikametine seyir halinde olan Cemil Kılıç (35) idaresindeki 68 HR 266 plakalı otomobil, karayolunda seyir halindeyken birden alev alarak yanmaya başladı. Otomobilinin içinde bir anda alevler içinde kalan sürücü Cemil Kılıç yanmaktan kurtulmak için hareket halindeki otomobilinden atladı. Yolun tam ortasına düşen sürücü Kılıç, arkadan gelen başka
bir aracın üzerinden geçmesiyle feci şekilde can verdi. Alev alan otomobil ise 100 metre ileride bariyerlere çarptıktan sonra yanmaya devam etti.
Kazayı fark eden sürücüler alev alan aracın patlama ihtimalini de göz önüne alarak yolu kapatırken, 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri sürücü Cemil Kılıç'ın cesediyle karşılaşırken, araçta başka yolcu olup olmadığını anlamaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiyenin aracı söndürmesinin ardından otomobilde arama yapılırken, araçta başka kimse olmadığı anlaşıldı. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan karayolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra yolun bir şeridini trafiğe açtı. Bu sırada Cemil Kılıç'ın yakınları kazayı haber alarak olay yerine geldi. Cemil Kılıç'ın cansız bedenini gören yakınları sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri sürücünün yakınlarını sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti.
Cemil Kılıç'ın ölümüne neden olan sürücünün aracıyla olay yerinden uzaklaştığı, aracın tespit edilmesi için jandarma ekiplerinin denetimler yaptığı öğrenildi.