İki aydır bitirilemeyen 50 metrelik yol vatandaşları isyan ettirdi

Başakşehir'de, 2 aydır tamamlanamayan yaklaşık 50 metrelik yol, vatandaşları isyan ettirdi. Kısa mesafe olmasına rağmen uzun süre bitirilemeyen yolda

Başakşehir'de, 2 aydır tamamlanamayan yaklaşık 50 metrelik yol, vatandaşları isyan ettirdi. Kısa mesafe olmasına rağmen uzun süre bitirilemeyen yolda yükselen toz bulutuna çevre sakinleri yolcular tepki gösterdi. Başakşehir Belediyesi yetkilileri ise yol inşaatının bir türlü bitmemesini, İSKİ'nin altyapı çalışmalarını tamamlamamasına bağladı.

Başakşehir 2. Etap girişinde yapımı yaklaşık 2 aydır süren ve bir türlü bitirilemeyen yol, çevre sakinlerini zor durumda bırakıyor. Kısa mesafeye rağmen uzun zamandır bitirilemeyen yolda vatandaşlar araçlarıyla ya da yayan olarak ilerlemekte güçlük çekiyor. Aktif inşaat bölgesi olması dolayısıyla her gün yüzlerce kamyonun inşaat halindeki yoldan geçmesi ayrı bir sorun oluşturuyor. Yazın toz bulutları ile yolu kullanan vatandaşlara zor anlar yaşatan çalışma, sonbaharda yağmurlu günlerde vatandaşa çamurlu sınav verdiriyor.

Yoldan geçen sürücülerden bazıları bu güzergahtan günde 3-4 kez geçtiklerini ve araçlarının zarar gördüğünü belirtti. Yaya olarak yolu kullanan ev hanımları ise, evlerinin toz toprak içinde kalmasından şikayetçi.

Başakşehir Belediyesi yetkilileri ise, inşaatın bir türlü bitirilememesinin İSKİ'nin altyapı çalışmalarından kaynaklandığını savundu. Belediye yetkilileri, İSKİ'nin çalışmalarını tamamlamasının ardından yol inşaatının kısa süre içinde tamamlanacağını ifade etti.