Kaymakam Atasoy Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Erzurum Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ilçeye atandıktan sonra ilçeye bağlı köyleri tanımak ve köy halkının sıkıntı ve sorunlarını dinleyip yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla her hafta Cuma günü bir köye gidiyor

Kaymakam Atasoy Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor
Erzurum Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ilçeye atandıktan sonra ilçeye bağlı köyleri tanımak ve köy halkının sıkıntı ve sorunlarını dinleyip yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla her hafta Cuma günü bir köye gidiyor.
Narman İlçesi kaymakamı Atasoy ziyaret ettiği köylerde önce koy okulunu ve varsa sağlık evini ziyaret ediyor. Okullarda öğretmen ve öğrencilerle de sohbet eden kaymakam Atasoy çocuklara çeşitli hediyeler veriyor.
Okul ziyaretlerinin ardından köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Atasoy bu hafta sonunda da Koçkaya ve Çamlıyayla köylerini ziyaret etti. Çamlıyayla köyünde geçen haftalarda trafik kazasında yakınlarını kaybeden Mevlüt Aydın'ın evini de ziyaret eden Kaymakam Atasoy, taziye de bulundu.
Kaymakam Atasoy köy ziyaretlerinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşları da tespit ettiklerini belirterek kurban bayramı öncesi 300 vatandaşa 100 TL yardımda bulunduklarını söyledi.