Trafik kazası 35 günlük ikizleri öksüz bıraktı

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Karahisar köyünde meydana gelen trafik kazasında, ikiz bebekleri olan anne öldü, 2 kişi hafif yaralandı. Kazada araç i

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Karahisar köyünde meydana gelen trafik kazasında, ikiz bebekleri olan anne öldü, 2 kişi hafif yaralandı. Kazada araç içerisinde bulunan 35 günlük ikiz bebekler ise yara almadan kurtuldu.

Kaza, Enez'den Keşan istikametine seyreden Önder Çobanoğlu (28) yönetimindeki 22 RE 610 plakalı otomobilin Karahisar köyü çıkışında meydana geldi. Viraja kontrolsüz ve hızlı giriş yaptığı iddia edilen otomobil direksiyon hakimiyeti kaybolması sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Kazada, sürücü Önder Çobanoğlu ve araçta bulunan Banu Çobanoğlu (26) hafif, araçtan fırlayan ikiz bebeklerin annesi Zehra Çobanoğlu ise ağır yaralandı. Kaza esnasında aracın arka koltuğunda bulunan 35 günlük Öykü ve Bülen Çobanoğlu adlı ikiz bebekler yara almadan kurtuldu. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Hızır Acil Ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Zehra Çobanoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Zehra Çobanoğlu'nun, Önder Çobanoğlu eşi, 35 günlük ikiz kız çocukları Öykü ve Bülen Çobanoğlu'nun anneleri olduğu öğrenildi.

Kazanın duyulmasının ardından hastaneye gelen Zehra Çobanoğlu'nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Zehra Çobanoğlu'nun cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.