Sarıkaya Meslek Yüksekokulu inşaatına başlandı

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde yapılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksekokulu inşaatına başlandı.

Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönm

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde yapılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksekokulu inşaatına başlandı.

Sarıkaya Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İstiklal Mahallesi'nde TOKİ Evleri yanında yapımına başlanan okul inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Dönmez, burada yaptığı açıklamada, yüksek okulun ilçe açısından gerek ekonomi gerekse sosyal anlamda son derece önemli olduğunu belirtti. Dönmez, "İlçemizin gelişmesine katkı sağlayacak, yön verecek okulumuz inşaatına başlandı. Şu anda üniversite görevlilerimiz de burada inşaat temelinin depreme karşı sağlamlığı konusunda incelemelerini yapıyorlar. İnşallah okulumuz en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılır." dedi.

Belediye Başkanı Ali Osman Erbir de yüksekokulun 900 metrekare alan üzerine kurulduğunu ifade ederek, "Okulumuzun inşaatına başlandı. İnşallah önümüzdeki yıl Haziran ayının 15'inde bitirilmesi planlanmaktadır. Okulumuzun yapımında tüm ilçe halkı seferber olmuştur. Hiçbir siyasi görüş ve düşünce okulumuzun yapımında gündeme gelmemiştir. Herkesin ortak paydası okulumuzun biran önce ilçemize kazandırılmasıdır. Bu yönde desteğini esirgemeyen, yardımda bulanan ve bulunacak olan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum." diye konuştu.