Özel Dicle Lisesi tekvandoda bölge birincisi oldu

Diyarbakır Özel Dicle Lisesi Atatürk Kupası Tekvando Turnuvası'nda önemli bir başarıya daha imza atarak bölge birincisi oldu. Kız ve erkek takımları o

Diyarbakır Özel Dicle Lisesi Atatürk Kupası Tekvando Turnuvası'nda önemli bir başarıya daha imza atarak bölge birincisi oldu. Kız ve erkek takımları olmak üzere iki dalda yarışmaya katılan okulun erkek takımı ise bölge ikincisi oldu.

Geçtiğimiz hafta Doğu ve Güneydoğu'da illerin tamamının katıldığı ve Mardin'de yapılan turnuvada Özel Dicle Lisesi kız takımı bölge birincisi, erkek takımı ise bölge ikincisi oldu. Öğrencilerini kutlayan Özel Dicle Lisesi Müdürü Tuncay Şen, amaçlarının Türkiye genelinde dereceler elde etmek olduğunu söyledi.

Şen, öğrencilerine Diyarbakır'a bu başarıyı kazandırdıkları için çok teşekkür ederken, "Öğrencimizin bu başarısı tesadüf değil. Okulumuz adına çok önemli bir başarıya imza attılar. Okulumuz gerek eğitim gerek sosyal alanda önemli başarılara imza atıyor. Öğrencilerimizin bu başarısı okul aile ilişkilerinin yanı sıra gayretli çalışmaları sayesinde oldu. Öğrencilerimize Diyarbakır'a bu başarıyı kazandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Onları kutluyorum." diye konuştu.