Otso Üyelerine Özel Vakıfbank Kaynaklı Kredi

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ile Vakıfbank arasında, oda üyelerine uygun koşullarda kredi kullandırılmasına yönelik protokol imzalandı.

Otso Üyelerine Özel Vakıfbank Kaynaklı Kredi
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törende kredi protokolünü OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ile Vakıfbank Müdürü Hakan Mutlu ve Üst Yetkili Bilal Şirin imzaladı.
Söz konusu protokol kapsamında kredi talebinde bulunacak oda üyelerinin bu taleplerini Ordu ili sınırları içerisindeki herhangi bir Vakıfbank şubesine bildirmeleri yeterli olacak. Protokol paketi ile, OTSO üyelerine diğer ürünlerin yanı sıra 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi, 5 yıla kadar vadeli Taksitli işletme kredisi, 5 yıl vadeli Araç Kredisi kullanımı sağlanacak.
Vakıfbank, taksitli işletme kredisi taleplerinde azami 60 ay vadeli, aylık eşit taksitler halinde geri ödemeli ve teminat olarak, firmanın kredibilitesine göre bankacılık mevzuatı ve teamülleri çerçevesinde uygun görülen şahsi taahhüt, kefalet çek, senet, ipotek gibi teminatlar talep edecek. İşyeri edindirme kredisi taleplerinde ise limit, alınacak ekspertiz değerinin azami yüzde 75'i tutarında 84 ay vadeli olacak. Söz konusu kredi aylık eşit taksitler halinde geri ödemeli olacak. Araç kredisi taleplerinde ise işletme bünyesine alınacak olan "0" km araçlar için aracın anahtar teslim fiyatının tamamına kadar, ikinci el araçlar için kasko değerinin yüzde 80'ine kadar limitli, 60 ay vadeli olup, teminat olarak araç rehini veya kefalet kabul edilecek. Ödemesi ise aylık eşit taksit veya 3 ayda bir eşit taksitler halinde ödenebilecek.