Midyat polisi 150 aileye bayram yardımı yaptı

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'Toplum Destekli Polislik' çalışmaları kapsamında tespit edilen 150 muhtaç aileyi Kurban Bayramı öncesi sevin

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'Toplum Destekli Polislik' çalışmaları kapsamında tespit edilen 150 muhtaç aileyi Kurban Bayramı öncesi sevindirdi. Yardım paketlerinde bayram şeker ve çeşitli gıda malzemeleri dağıtıldı.

Emniyet Müdürlüğü personelinin maddi destekleri ile Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi aileler unutmayarak geleneksel hale getirdiği yardımları yeniledi. Emniyet ve asayişi sağlamaktaki görevinin yanında toplumsal konulara da duyarlı olan polis teşkilatı, ilçede maddi durumu iyi olmayan aileleri tespit ederek çeşitli yardımlarda bulunuyor. Yardım paketlerinde temel gıda maddesinin yanında bayram şekeri, temizlik ve kırtasiye ürünleri mevcut. Kurban Bayramı yardımı paketlerini 150 ailenin tek tek kapısını çalarak ulaştıran polis, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilemenin heyecanını yaşadı.

Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül, polis olarak halkın ihtiyaç duyduğu her anda yanında olmaktan mutlu olduklarını kaydetti. Tespit edilen ailelere yardım elini uzatmanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Yurdagül, esnafın katkılarıyla polis-halk ilişkisini pekiştirmenin yanı sıra sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekmek olduğunu belirtti. Yardım paketlerini alan aileler, çok mutlu olduklarını, yardıma katkısı olan polis teşkilatı ile işadamlarına teşekkür etti.