Vali Atış, Yazı İşleri Müdürlüğü personelini ödüllendirdi
Adana Valisi İlhan Atış, başarılı çalışmalarından dolayı Yazı İşleri Müdürlüğü personelini takdirname ile ödüllendirdi. Valilik Toplantı Salonu'nda dü
Adana Valisi İlhan Atış, başarılı çalışmalarından dolayı Yazı İşleri Müdürlüğü personelini takdirname ile ödüllendirdi. Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen programda Atış, kurumların çoğu zaman "nasıl olsa birlikte çalışıyoruz" diye kendi personelinin güzel hizmetlerini takdir etmekte geciktiğini söyledi.
Valilikte düzgün giden işlerin arkasında titizlikle çalışan bir ekibin bulunduğunu ifade eden Atış, "Eğer sizler mutfakta işinizi düzgün yapmazsanız çorap söküğü gibi her şey kötüye gider. Kimi zaman bayram günleri ve hafta sonları bile dinlenmeden mesai yapıyorsunuz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." dedi.
Atış, daha sonra Yazı İşleri Müdürü Cumali Aydoğan ile aynı birimde görev yapan 12 personele takdirname verdi.
