Öğretmenlerden Öğrencilerine Etli Pilav Ziyafeti

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl İlköğretim Okulunda görevli 25 öğretmen, yeni öğretim yılının ilk maaşlarıyla öğrencilerine sürpriz yaptı

Öğretmenlerden Öğrencilerine Etli Pilav Ziyafeti
Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl İlköğretim Okulunda görevli 25 öğretmen, yeni öğretim yılının ilk maaşlarıyla öğrencilerine sürpriz yaptı. Öğretmenlerle okul yönetimi kendi aralarında topladıkları paralarla bir yemek fabrikasına sipariş vererek kazanlar dolusu etli pilav yaptırarak yanına da ayran koyup 464 öğrenciye öğle yemeğinde ziyafet çekti.
Kurumda ilk kez böyle bir etkinlik düzenlendiğini vurgulayan Okul Müdürü Eray Adıgüzel, öğrencilerin yoğun ilgisini çeken etkinliğin gelecek yıllarda da devam ettirilmesine karar aldıklarını bildirdi.
Öğrencilere etli pilav ve ayran ile ziyafet çekme fikrinin öğretmen arkadaşlarından geldiğini dile getiren Eray Adıgüzel, okulun Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirdikleri etkinlik sayesinde öğretmen, yönetici ve öğrenciler arasında zaten var olan birlik, beraberlik ve dayanışmanın had safhaya çıkmasından büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Çitgöl İlköğretim Okulunda görevli öğretmenlerin öğrencilerine yeni öğretim yılının ilk maaşlarıyla çektikleri etli pilav ve ayran ziyafetine Çitgöl beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın da katılarak destek verdi.