Gaziantep'te Şanlıurfalı Çocuklar İçin Kitap Kampanyası

Gaziantep Genç Girişimciler Eğitim Kültür Derneği ve Şanlıurfa Halfeti İlçesi Argıl İlköğretim Okulu tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Kampanya çerçevesinde Argıl İlköğretim Okulu'nda oluşturulacak kütüphane için tüm kitapseverlerden ilköğretim öğrencilerinin okuyabilecekleri eserlerin toplanması hedefleniyor. Özellikle Dünya Klasikleri ve 100 Temel Eserlerin kampanya çerçevesinde bağışlanması gerektiğini ifade eden Gaziantep Genç Girişimciler Eğitim Kültür Derneği Genel Sekreteri Mustafa Yıldız, "Destek veren ve verecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.
Kitap kampanyası koordinatörü olan Argıl İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Özlem Başak, en iyi yatırım insana ve eğitime yapılan yatırım olduğunu hatırlatarak, "Bu fikirden yola çıkarak böyle bir kampanya başlattık. Fakat Argıl kasabası bu kampanyayı gerçekleştirecek maddi yeterliliğe sahip değildir. Okulumuz Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) bölgemizin başarılı okullarından biridir. Okulumuzda kütüphane olmaması öğrencilerimiz için büyük bir kayıptır. Bu eksikliği giderilmesi için tüm hayırseverlerin kitap yardımlarını bekliyoruz" dedi.
Öte yandan kampanyaya destek verenlere Gaziantep Genç Girişimciler Eğitim Kültür Derneği tarafından teşekkür belgesi verilerek onore edilecek.