Mhpli Akın Kaygısız, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Ne 'Evet' Ne De 'Hayır' Dedi

Tavşanlı Televizyonu'nun (TTV) yeni yayın dönemindeki yeni programlarından olan 'Ne Haber' programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavşanlı İlçe Başkanı Akın Kaygısız ile parti muhasibi Hasan Aydoğan katıldı

Mhpli Akın Kaygısız, Milletvekili Aday Adaylığı İçin Ne 'Evet' Ne De 'Hayır' Dedi
Tavşanlı Televizyonu'nun (TTV) yeni yayın dönemindeki yeni programlarından olan 'Ne Haber' programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tavşanlı İlçe Başkanı Akın Kaygısız ile parti muhasibi Hasan Aydoğan katıldı.
Programda İsmail Özer ve Esra Şahin'in sorularını yanıtlayan Kaygısız, kendisine yöneltilen (2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacak mısınız?) sorusuna "Şu an için düşünmüyorum. Yapılan değerlendirmeler sonucunda kim bu göreve layıksa o kişi olmalıdır. Aday gösterilecek kişinin teşkilatın başının üstünde yeri vardır" dedi.
İlçe Başkanlığına şu ana kadar herhangi bir başvurunun yapılmadığına işaret eden Kaygısız, milletvekili aday adaylığı sürecinin önümüzdeki günlerde hareketleneceğini ifade etti.
MHP'nin seçim çalışmalarını Ani Harabeleri'nden başlattığını söyleyen Kaygısız, İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir döneme hazırlık yaptıklarını belirtti. Programda genel siyaset değerlendirmeleri de yapılırken, Kaygısız demokratik açılım ile referandum hakkında da açıklamalarda bulundu. Demokratik açılımı eleştiren Kaygısız, referandum için de "Vatandaşın kararına saygılıyız" dedi.