Adıyaman'daki Ak Partili Belediye Başkanları Kahta'da Bir Araya Geldi

Adıyaman'da görev yapan AK Partili Belediye Başkanları, istişare toplantısı kapsamında Kahta'da bir araya geldi.

İlki geçen ay Gölbaşı ilçesinde yapılan istişare toplantısının ikincisi Kahta ilçesinde yapıldı. Toplantıya, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Sincik Belediye Başkanı Hasari Altıntel, Tut Belediye Başkanı Mahmut Akat, Belde Belediye Başkanlarından Suvarlı Belediye Başkanı Faruk Bozdağ, Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu, Üçgöz Belediye Başkanı Ali Özer, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, İnlice Belediye
Başkanı Abdulkadir Ümürhan, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Bölükyayla Belediye Başkanı Nevzat Fırat, Sugözü Belediye Başkanı Arif Özhan, Atakent Belediye Başkanı Halil Demir, Sarı Yaprak Belediye Başkanı Yasin Turan, Samsat eski Belediye Başkanı Kadir Aslan ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı katıldı.
Toplantının içeriği ile ilgili bir açıklama yapan Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, belediyelerin hizmetlerini yerinde görme ve değerlendirme amaçlı yapılan bu toplantılarla ilçelerdeki eksikliklerin istişare edildiğini söyledi. Turanlı, "Geçen ay Gölbaşı'nda gerçekleştirilen toplantı sonrası bu sefer Kahta bu toplantıya ev sahipliği yapıyor. Bu toplantının amacı ilçemizdeki çalışmaları yerinde görmektir. Bu sayede hem eksikliklerimizi göreceğiz hem de diğer arkadaşlarımızın tecrübelerinden
faydalanacağız. Aynı konu diğer arkadaşlar için de geçerli. Onlar da bizim yaptığımız hizmetleri yerinde görerek bunlardan faydalanabileceklerdir. Ayrıca bu toplantıyla belediyeler arasında diyaloğu geliştirerek birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları olarak deneyimlerini paylaşmak için bu toplantıları düzenlediklerini söyleyen Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Bütün belediyelerin yaptığı hizmetleri yerinde görüp değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu sayede il genelinde yapılan hizmetleri daha iyi analiz etme imkanı buluyoruz. Başta bu toplantıya ev sahipliği yapan Kahta Belediye başkanı Yusuf Turanlı olmak üzere toplantıya katılan tüm belediye başkanlarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.