Patnos'ta 2 Engelli Vatandaşa Araç Verildi

Ağrı'nın Patnos Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçede yaşayan iki engelli vatandaşa tekerlekli araç verildi.

Patnos'ta 2 Engelli Vatandaşa Araç Verildi
Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi'nin talimatı ile SYDV tarafından alınan otomatik vitesli 2 araç Kasım Balen (28) ve Adem Alaş (28) adlı vatandaşlara teslim edildi. Araçları engelli vatandaşlara teslim eden Patnos Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hikmettullah Yiğit, amaçlarının her zaman engelli vatandaşların yanında olmak olduğunu söyledi. SYDV'nin adil bir şekilde hizmetlerini sürdürdüğünü dile getiren Yiğit, "Amaç, vatandaşlarımızın her zaman yanında olmak için kurulan bu vakfın kaynaklarını adil bir şekilde paylaştırmaktır. Elimizden geldiği kadar yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yaralarına merhem olacak şekilde yardım etmektir. Muhtaç vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan yardımları dağıtmak için çalışıyoruz. Maddi imkanı olmayan, aracı kullanabilecek durumda olan ve raporu bulunan arkadaşlarımıza araç vermeye devam edeceğiz. Talep olduğu sürece araçlar verilecek. Engelli kardeşlerimizin kapalı mekanlarda sınırlı kalmasını istemiyoruz. Onları aramızda görmek istiyoruz" dedi.
Sevinçle araçlarını alan Kasım Balen (28) ve Adem Alaş (28) ise, yetkililere teşekkür ettiler. SYDV çalışanları tarafından teslim edilen otomatik vitesli araçlardan evli ve 5 çocuk babası Kasım Balen, "Allah devletimizden ve bu yardımları yapan yetkililerden razı olsun. Artık bir sokağa, çarşıya kendi aracım ve imkanlarımla çıkma fırsatım olacak. Bize bu araçları tahsis edenlerden Allah razı olsun" dedi.