Başkan Bahçeci'ye Maşaderesi Sakinlerinden Teşekkür

Kırşehir Belediyesi tarafından Maşaderesi bölgesinde yapılan toplantıda, bölgeye yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye teşekkür edildi.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Özel Kalem Müdürü Kurtuluş Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Yalçın Durdu, Mahalle Muhtarı İsmet Kurutluoğlu, Kırşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Aşıkpaşa Mahallesi Sakinlerinden Mehmet Emin Turpçu ile mahalle halkı katıldı.
Mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde görüp dinlemek için gelen Başkan Bahçeci, belediye hizmetleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Bölgede yapılan asfaltlama, kilit parke, yağmur suyu drenaj hattı, gömme çöp konteynırları, kaldırım ve orta refüj düzenleme, ağaçlandırma ve çiçek dikim çalışmalarının devam edileceğini belirten Bahçeci, mahalle sakinlerinin yapılan hizmetleri korumasını istedi.
Atık Su Arıtma Tesisi'nin faaliyete geçtiğini, Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin yapımının tamamlanıp ilgili firmadan teslim alındığını hatırlatan Bahçeci, eski vahşi çöp depolama merkezinin de rehabilite edilip ağaçlandırılacağını, bir yandan da alt yapı çalışmalarını sürdürerek, yol, kaldırım, asfalt, kilit parke çalışmaları ile yama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Bahçeci, karayolları binasını ve arsasını, ağız ve diş sağlığı merkezinin bulunduğu arsayı belediyeye kazandırdıklarını da kaydederek, "Dünya Bankası ile 12 milyon euro'luk bir projenin protokolünü imzaladık. En yakın zamanda şehrin ana isale hattını yenileyeceğiz. Kavşak düzenlemeleri ile şehri modern bir görünüme kavuşturacağız. Hem hizmet hem de yatırım yapan bir Belediye haline geldik" dedi.
Mahalle sakinleri ve muhtar İsmet Kurutluoğlu Başkan Bahçeci'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, belediye çalışmalarını da takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.