Kars Belediyesi'nce Öğrencilere Ayakkabı Ve Önlük Yardımı Yapıldı

Kars Belediye Başkanlığı'nca 130 ilköğretim okulu öğrencisine yardım yapıldı.

Kars Belediyesi'nce Öğrencilere Ayakkabı Ve Önlük Yardımı Yapıldı
Kars Belediye Başkanlığı ile Altındağ Belediye Başkanlığı'nın destekleri ile Kars'ta maddi durumu iyi olmayan ilköğretim okulu öğrencilerine ayakkabı ile önlük verildi.
Kars Belediye Başkanlığı'nca önceden belirlenen maddi durumu iyi olmayan ve derslerinde başarılı olan 130 öğrenciye ayakkabı ve önlüklerini Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş verdi.
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, öğrencilere her zaman destek olacaklarını söyledi.
Başkan Nevzat Bozkuş; "Kars'ta öğrencilerinin eğitim-öğretimlerini tamamlayabilmeleri için biz de belediye olarak bir takım katkılarda bulunmak istedik. Ve elamanlarımızın önceden tespit ettikleri 130 çocuğumuza bizimde bir katkımız olsun istedik. Bunun için bu öğrencilerimize ayakkabı ve önlük yardımında bulunduk. Belediye olarak bundan sonra da bu tür desteklerimiz devam edecektir" dedi.
Kars Belediye Başkanlığı tarafından kurulan Gıda Bankası'nda yapılan tardıma Başkan Bozkuş'ta katıldı. Başkan Bozkuş, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Öğrencilerle Başkan Nevzat Bozkuş arasında devam eden sohbetten sonra başkan Bozkuş öğrencilerin ayakkabı ve önlüklerini tek tek vererek onlara nasihatlerde bulundu.
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'tan ayakkabı ve önlüklerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.