Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu yeni öğretim yılına başladı

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu yapılan törenle yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Törende konuşan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü A

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu yapılan törenle yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Törende konuşan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin, büyük bir özveriyle çalışarak yeni binayı hazırladıklarını belirterek, "Gece yarılarına kadar çalışarak okulumuzu konferans seminer yapabileceğimiz, öğrencilerimizin sinema ve maçlarını büyük ekranda seyredebilecekleri, eğlence ve moral gecelerimizi yapabileceğimiz, en önemlisi de hem öğrencilerimizin hem de personelimizin yemeklerini yiyebilecekleri bir salon haline getirdik." dedi.

Konuşmasında öğrencilere de seslenen Şahin, "Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ebed müddet yaşatmak için gerekli olan bedensel çeviklik ve eğitilmiş yeterliliğe, yarınlarına bilim ve ilmin aydınlatıcılığında ulaşacak olan zihinsel akla ve insani erdemlere, fedakârlığı, dürüstlüğü, tarafsızlığı her şeye rağmen ruhsal erdemi haline getirebilmiş polis memurları olmamız lazım." sözleriyle hedef çizdi.

Vali Kerem Al ise polisliğin çok zor bir meslek olduğunu, olaylar karşısında sabırlı ve soğukkanlı olunması gerektiğini dile getirdi.

Programda Polis Meslek Yüksek Okulu'nda dereceye giren öğrencilere ve yeni binanın hizmete girmesi için büyük bir öz veriyle çalışan teknisyenlere ödül verildi. Törene Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, Bayburt Emniyet Müdürü Mesut İnce, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu ve Adalet Komisyon Başkanı Recep Eşim katıldı.