Kayıp Olan Oğlunun Ölümü Annesinin İçine Doğmuş

Bursa'da derede cesedi bulunan gencin annesinin, bir süre önce, oğlunun boğularak ölmesinden koktuğunu söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Gürsu'nun Kumlukalan köyündeki Deliçay civarında cesedi bulunan 19 yaşındaki Ömer Avcı'nın ölümünün, annesinin içine doğdu. 14 Ekim tarihinden beri kayıp olan oğlunun bulunması için yerel bir televizyon kanalına çıkan anne Makbule Avcı'nın oğlunun bulunması için döktüğü gözyaşları yürekleri dağladı.
Oğlunun sel sularına kapıldığından endişe ettiğini söyleyen anne Makbule Avcı, verdiği röportajında, "Selin olduğu gece 'işe gidiyorum' diyerek evden çıktı. Bir daha da geri gelmedi. Arkadaşları bali çektiğini söylediler. Köprü altına gittiğini sandım. Bursa'nın her yerini araştırdım. Akrabalarıma sordum bulamadım. Ben sele kapılmasından korkuyorum" dedi.
Her ihtimale karşı oğlunun geri dönmesi için televizyondan çağrıda bulunan anne Avcı'nın, "Kimse sana bir şey demeyecek. Allah'ını seversen geri dön oğlum. Ne istedin de ben yapmadım. Babası üveydi, hiç bir meselesi yoktu. Kimse ona üvey babası gibi babalık yapamazdı. Ben çocuklarım için her şeyi yaptım. Onlara yoksulluk, açlık çektirmedim. Kardeşin Zeynep seni istiyor. Kardeşlerinin boynu bükük kaldı. Ne olur geri dön" ifadelerini kullandı.