Hak Ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Güneş, Erzurumda Partisinin Genel Kurulunda Konuştu

Hak ve Hakikat Partisi'nin 1. Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Hak Ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Güneş, Erzurumda Partisinin Genel Kurulunda Konuştu
Erzurum'da özel bir düğün salonunda düzenlenen Genel Kurul toplantısına Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş ve partililer katıldı.
Genel kurulda konuşan Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, "Hak ve Hakikat Partisi, kendisini 2011 genel seçimlerinde MHP'den daha şanslı görüyor. Hakikat Partisi, hak üzerine kurulmuş hakkı temsil eden emanetli, adaletli, doğru dürüst ve ilkeli olan bir partidir. Hak geldi batıl zayi olacaktır bundan emin olun. Hak ve Hakikat Partisi, AK Parti gibi, Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan gibi düşünmüyor. Kürt açılımı adı altında kandilli dağına çıkamayan AK Parti, PKK terör örgütü Öcalan ile masaya
oturmayacaktır. Hak ve Hakikat Partisi, AK Parti gibi düşünmüyor. Hak ve Hakikat Partisi, ülküsünü ve ilkesini kaybetmiş olanların yanında saf bağlamış MHP gibi de düşünmüyor. Hak ve Hakikat Partisi, gerçek ülkücü gibi düşünüyor. Hak ve Hakikat Partisi, haktan yoksun, hakikattan yoksun cehaletin çukurundan bir türlü çıkamayan İslam'a karşı olduğundan beslenen CHP gibi de düşünmüyor. Hak ve Hakikat Partisi, saltanat uğruna çoluğunu çocuğunu dağıtan, birlikleri dağıtan Saadet Partisi gibi de düşünmüyor. Hak
ve Hakikat Partisi, seçimlerin galibi olacaktır. Hak ve Hakikat Partisi, kendisini MHP'den daha şanslı görüyor ve MHP'nin olduğu yere oturacaktır" dedi.

ANİDE CUMA NAMAZI DEĞERLENDİRMESİ
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kars'taki Ani Harabeleri içerisinde bulunan Fethiye Camii'nde Cuma namazı kılmasını da değerlendiren Güneş, "Fanatik gençler olurlar, onlar girer fanatik eylemler yapabilir. Ama bir MHP Parti Başkanına yakışan olay değildi. Hayırda kaybettiği kariyerini Cuma namazında toparlamaya çalışıyor, yani serinlemeye çalışıyor" diye konuştu.