'Haraşo Hayatlar' Kağızman'da sahnelendi

Adım Tiyatrosu'nun 'Haraşo Hayatlar' adlı oyunu Kars'ın Kağızman İlçesi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda sahnelendi. Oyun, izleyicilerin beğen

Adım Tiyatrosu'nun 'Haraşo Hayatlar' adlı oyunu Kars'ın Kağızman İlçesi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda sahnelendi. Oyun, izleyicilerin beğenisini topladı.

Kağızman'da öğrenciler ve yetişkinler için iki kez sahnelenen Haraşo Hayatlar adlı oyunu Kaymakam Şuayip Gürsoy, Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, Halk Eğitimi Müdürü Harun Yüce, öğretmen ve öğrencilerle birlikte çok sayıda davetli izledi. Gündelik ilişkiler içinde savrulan, standardını oluşturamayan, bu nedenle sürekli sorunlar içinde yaşayan, değişik kesimlerden insan tiplerinin canlandırıldığı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Yönetmenliğini Halit Akçatepe'nin yaptığı Adım Tiyatrosu'nun Haraşo Hayatlar adlı oyununda sinema ve tiyatro dünyasının ünlü simaları Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Ayberk Atilla, Tuncay Gürel, Birgül Ulusoy, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Muzaffer Özdemir ve Yusuf Gölet rol aldı.

Oyun sonunda, Adım Tiyatrosu oyuncularından Sinan Bengier, gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı Kaymakam Şuayip Gürsoy'a teşekkür etti. Kaymakam Gürsoy da oyunculara teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.