Akyazı Endüstri Meslek Lisesinden Atso'ya Ziyaret

Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Nuri Aylanç, Müdür Yardımcısı Hüseyin Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Ercüment Berkant ve yönetim kurulu üyeleri Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti

Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Nuri Aylanç, Müdür Yardımcısı Hüseyin Demir, Okul Aile Birliği Başkanı Ercüment Berkant ve yönetim kurulu üyeleri Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti.
Okul Müdürü Aylanç, ziyaretin amacının Okul Aile Birliğinin yeni yapılan seçimlerinde Başkan ve Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen üyelerin Başkan Bayraktar ile tanışmak olduğunu söyledi.
Başkan Bayraktar yeni seçilen Okul Aile Birliğine görevlerinde başarılar dileyerek, ülkenin ekonomik ve sanayi alanında gelişiminde, kalkınmasında eğitim ve öğretimin öneminin çok önemli olduğunu kaydetti. Okulun sorunlarının aşılmasında üzerlerine düşen görevi yapacaklarını belirten Başkan Bayraktar, "İlçemizde bulunan sanayi kuruluşları kullanmadıkları çalışır veya çalışmaz durumdaki makine, ekipman, motor, ufak el aletleri, kablo, demir metal gibi materyallerini okula vermeleri halinde eğitim gören öğrencilere uygulamada destek olacağını düşünüyoruz. Gerekirse sanayi kuruluşlarımız kendi branşlarında çalıştırabileceği kalifiyeli elemanlar için Endüstri Meslek Lisesine direk atölye desteği verebilirler. Bu sayede kalifiye eleman sorunu yaşamaz" dedi.