Böyle bir G.Saray hiç beklemiyordum

Galatasaray'ın dünkü reaksiyonunu nasıl buldunuz?



Galatasaray'ın dünkü reaksiyonunu nasıl buldunuz?
BİR reaksiyon bekliyordum. Özellikle ilk yarıda bu kadar etkili oluşu beni şaşırttı. Bu yarıya baktığınızda tam 3 net gol pozisyonu var G.Saray'ın. Hele Pino'nun kaleye girmekte olan topunu Gökhan Gönül'ün o müthiş çabukluğu ile çıkartması mucize gibi bir şeydi. Pino bu yarıda geldiği günden beri en etkili oyununu oynadı. Aslında G.Saray takımı bütünüyle iyiydi ilk yarıda. Öyle ki ilk yarım saatten sonra F.Bahçe kendi yarı alanından bile çıkmakta zorlandı. G.Saray savunmasının özellikle Niang ve Dia'ya yakın oynaması F.Bahçe'yi ciddi şekilde sıkıntıya soktu. Aslında golsüz biten ilk yarı futbola bakıldığında F.Bahçe için en iyi sonuçtu.

2. devre Fener iyi miydi?
SANIRIM Aykut Kocaman devre arasında 'Ne oluyorsunuz beyler' diye takımını sarsmış olmalı. Özellikle 45 ile 60 arasında F.Bahçe'nin ciddi atakları oldu. İlk defa gole bu kadar yaklaştı. Ama sonraki dakikalarda G.Saray'ın ilk yarıdaki kadar olmasa bile oyuna yeniden ortak olduğunu açıkça gördük. F.Bahçe ilk yarıda Caner'in tarafından atak yerken G.Saray 2. yarıda hem sağından hem solundan atak yedi. Hagi'nin son çeyrekte Serkan, Barış gibi fizik gücü yüksek oyuncuları olması hoca ve takım yararına olumlu gelişmelerdi.

Hagi'nin taktiğini nasıldı?
KABUL edelim ki, Hagi takımı daha iyi motive etmiş. 2 günde bu takımın fiziğine kimyasına birşey yapamazdı ama moral olarak sahaya sürdüğü takım olarak ortada iyi bir G.Saray vardı. Zaten maç öncesi hep söyledik. Rijkaard'lı G.Saray değil Hagi'li G.Saray'ının Kadıköy'de daha etkili olması bekleniyordu. Nitekim öyle oldu. Baktığınızda 2. yarının ilk 11'i hariç G.Saray maçı kafa kafaya oynadı. Hatta ilk yarıda kayıtsız şartsız üstündü.

0-0 milad mıdır?
F.BAHÇE sonuçta iyi oynamadı. G.Saray kazanamasa bile bu beraberlikle en azından on yıllık o kötü gidişine Kadıköy'de sıradan bir takım gibi görünüşüne son verdi.

Yasal Uyarı: TurkMedya internet sitelerinde yayınlanan haberler ve köşe yazılarının tüm hakları TurkMedya Yayın Grubuna aittir. Kaynak gösterilerek dahi haberin veya köşe yazısının tamamı yazılı izin alınmaksızın kullanılamaz.
Sadece alıntı yapılan haberin veya köşe yazısının bir bölümü, alıntı yapılan habere/yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Şansal BÜYÜKA