Paşaoğulları İnşaat Dizayn Grup Bölge Distribütörü yeni binasını hizmete açtı

Karadeniz Bölgesi'nde 6 dalda hizmet veren ve Dizayn Grup Bölge Distribütörü olarak tanınan Paşaoğulları İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin yeni binas

Karadeniz Bölgesi'nde 6 dalda hizmet veren ve Dizayn Grup Bölge Distribütörü olarak tanınan Paşaoğulları İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin yeni binası görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Samsun-Ordu Karayolu 12'nci kilometresi Tekkeköy ilçesinde hizmete giren Paşaoğulları İnşaat Dizayn Grup Bölge Distribütörü yeni hizmet binasının açılışında konuşan Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, "Daha iyi hizmet ve bayilerimizin istedikleri ürünleri daha kısa sürede temin etmesi için merkez şube konumunda olan yeni hizmet binasını Samsun'a kazandırmak istedik." dedi.

Grubun 100 patentli ürün elde ettiğini ve bunun yaklaşık yüzde 50'lik kısmını boru imalatı olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, "Dizayn grubu olarak 4 bin çeşit ürünle hizmet vermekteyiz." diye konuştu.

6 dalda hizmet verdiklerini kaydeden Mirmahmutoğulları şirketlerinin hepsini Mir Holding çatısı altında toplayarak daha güzel çalışmalara imza atmak için çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. Konuşmanın ardından binanın açılış kurdelesi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu açılışa ayrıca, AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, MHP MKYK üyesi İbrahim Özyer, AK Parti İl Başkanı Adem Güney, iş adamları ve bayiiler katıldı.