Tarih yazma sırası Timsah'ta

Rakip; Aslan'ın elediği, Fener'in 40 yıllık yenilmezliğine son verdiği, Kartal'ın dize getirdiği Manchester United


Rakip; Aslan'ın elediği, Fener'in 40 yıllık yenilmezliğine son verdiği, Kartal'ın dize getirdiği Manchester United

YIl 1993. G.Saray, Devler Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştığı Manchester United'ı 3-3 ve 0-0'lık skorlarla eledi. Yıl 1996. F.Bahçe, Boliç'in golüyle Kırmızı Şeytanlar'ın 40 yıllık yenilmezlik unvanına son verdi. Yıl 2005. Yine F.Bahçe, İngiliz devini 3'ledi. Ve geçen sezon. Kartal, ManU'yu evinde tek golle dize getirmeyi başardı. Şimdi tarih yazma sırası Timsah'ta. Devler Ligi'ne iki mağlubiyetle başlayan temsilcimiz bu akşam saat 21.45'te Manchester'ın karşısına çıkıyor.

Rooney depremi
MANCHESTER United'ın yıldız oyuncusu Wayne Rooney, İngiliz deviyle arasındaki gemileri yaktı. Açıklama en etkili ağızdan, Alex Ferguson'dan geldi. Tecrübeli hoca, 'Rooney'in menajeri sözleşme yenilemeyeceklerini ve oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini iletti' dedi. İngiliz oyuncu, bu akşam da sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Uzun yıllar anılacağız
ERTUĞRUL Sağlam, zorlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, 'İnşallah hem Şampiyonlar Ligi'ndeki hem de Bursaspor'daki geleceğimiz açısından iyi mücadele edeceğiz. Uzun yıllar hatırlanabilecek, anılabilecek bir sonuçla ayrılacağız' yorumunu yaptı.

Bir tatlı huzur almaya geldik!
MANCHESTER United'ın uzun süredir transfer listesinde bulunduğu söylenen Bursa'nın golcüsü Sercan Yıldırım, bu maçın kendilere açısından güzel bir anı olmasını istediklerini söyledi. Sercan, 'Önemli olan takımıma vereceğim katkı. İnşallah onu da sahada gösterir ve hep birlikte iyi bir sonuçla Bursa'ya döneriz'' dedi.