Manchester United Bursaspor maçı özeti ve golleri

Bursaspor Manchester United maç özeti.Bursaspor Manchester United maçı 1-0 Manchester United lehine sonuçlandı. İşte Bursaspor Manchester United maçının golleri.

Bursaspor Manchester United maç özeti.Bursaspor Manchester United maçı 1-0 Manchester United lehine sonuçlandı. İşte Bursaspor Manchester United maçının golleri.Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Bursaspor İngiliz ekip Manchester United'a 1-0 mağlup oldu.

Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren golü 7. dakikada Nani kaydetti. İngiliz ekip bu galibiyetle beraber C Grubu'nda puanını 7'ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Henüz puanı bulunmayan yeşil-beyazlılar ise sonuncu sırada bulunuyor. Grupta oynanan gecenin diğer karşılaşmasında Glasgow Rangers, Valencia'yla 1-1 berabere kaldı.

BURSA GOL ORUCUNU BOZAMADI

Ligde fırtına gibi esen ancak Devler Ligi'nde bir türlü istediği performansı gösteremeyen Bursaspor bu maçta da rakip fileleri havalandıramadı. Valencia ve Rangers maçlarını gol atamadan geçen temsilcimiz Manchester kalecisi Kuszczak'ı da mağlup edemedi ve gol sevincini yaşayamadı.

BURSASPORLULAR İNGİLTERE'Yİ İNLETTİ

Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynanan Manchester United-Bursaspor maçını izlemek üzere Manchester'e gelen Bursasporlu taraftarlar, Old Trafford Stadı'nı tezahüratlarıyla adeta inletti.

Maçın başlamasından bir saat önce stada alınan yeşil-beyazlı taraftarlar, önce tüm futbolcuları tribünlere çağırarak “yumruk şov” yaptırdı. Maç kadrosu okunurken futbolcuları lehine “oley” diye bağıran taraftarların coşkusu maçın başlamasıyla daha da arttı. Bursaspor ve Türkiye lehine sloganlar atan yeşil-beyazlı taraftarlar, kendilerinin bestelediği “Şampiyonlar Ligi” tezahüratını da söylemeyi ihmal etmedi. Taraftarlar bir ara “Gençlik Marşı”nı da söyledi.

Bursasporlu taraftarların bu coşkusu sakinlikleriyle bilinen İngilizleri de şaşırttı. Bursasporlu taraftarların bulunduğu bölüme yakın İngiliz taraftarlar da tezahüratlarla kendi takımlarına destek vermeye çalıştı.

Bursaspor taraftarları, 1-0 yenilgiye rağmen maç sonunda takımlarını tribünlere çağırarak alkışladı.

BURSASPOR - MANCHESTER UNITED MAÇININ GOLÜNÜ -İZLE

BURSASPOR MANCHESTER UNITED MAÇININ FOTO GALERİSİ

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TÜM MAÇLARIN GOLLERİNİ İZLE


ERTUĞRUL SAĞLAM'IN MAÇ ÖNCESİNDE NELER SÖYLEDİ?

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bugün Manchester United ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi meslektaşı Alex Ferguson’a göndermede bulundu. Sağlam, yeşil-beyazlı ekibin Old Trafford’da yaptığı antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında Ferguson’un geçen hafta “Bursaspor kulübünün Rus sahibi olduğu yolunda yaptığı gafa atıfta bulunarak, “Sir Ferguson’un söylediği gibi bir Rus başkanımız sayesinde çok önemli transferler yapmadık ancak, imkanlarımız ölçüsünde geçen yılki şampiyon kodromuzu takviye etmeye çalıştık. Yarın (bugün) de elimizden gelenin en iyisi yapıp bizi mutlu edecek bir sonuçla ayrılmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlam, Rooney’nin bugünkü maçta oynamayacak olmasının kendileri için avantaj olmadığını, Manchester United takımında bu boşluğu dolduracak aynı kalitede isimler bulunduğunu belirterek, “Son Glasgow maçındaki mücadelemiz ve futbolumuz bizi Manchester karşısında skor anlamında umutlandırıyor. Umarım tüm futbolcularım böyle önemli bir maçta yer almanın sorumluluğu ve bilinci ile var güçlerini ortaya koyarlar” dedi.

Bursaspor teknik direktörü şöyle devam etti:

“Geçen sezon tarihi bir başarıya imza attıktan sonra kendimizi Şampiyonlar Ligi gibi dünyanın en önemli futbol organizasyonlarından birinin içinde bulduk. Amacımız Avrupa’da yolumuza devam edebilmek.”

Basın toplantısına katılan Sercan ise teknik direktörü kendisine forma şansı verdiği takdirde Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golü atan Bursasporlu futbolcu unvanını almak istediği belirterek, “Önemli olan takım olarak buradan güzel bir sonuçla dönebilmek. Bugün yapmamız için hiçbir neden yok” dedi.