Groseri burs vereceği öğrencileri noter huzurunda belirleyecek

Groseri, 18. başarılı öğrenci ve ailelerini ödüllendirme kampanyası kapsamında bu yıl da başarılı öğrencileri ödüllendiriyor, çekiliş ile öğrenim burs

Groseri, 18. başarılı öğrenci ve ailelerini ödüllendirme kampanyası kapsamında bu yıl da başarılı öğrencileri ödüllendiriyor, çekiliş ile öğrenim bursu kazanma fırsatı sağlıyor.

Groseri Mağazalarında, 2009-2010 öğrenim yılının ikinci döneminde takdir ve teşekkür alan öğrencilerin veya ailelerinin yaptığı alışverişlerde takdir belgelerine yüzde 10, teşekkür belgelerine ise yüzde 5 tutarında alışveriş çeki hediye edilmişti.

Kampanyaya katılıp kayıt yaptıran öğrenciler arasında 23 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Beyazevler Mah. Bülent Angın Bulvarı No:132/A Çukurova adresinde noter huzurunda çekiliş yapılacak.

İsteyen herkesin katılımına açık olarak yapılacak çekilişle belirlenen 35 öğrenciye, bir öğretim yılı boyunca ayda 85 TL. tutarında karşılıksız öğrenim bursu verilecek.

Groseri bursiyerleri ve ailelerinin katılımı ile 6 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda burs teslim töreni düzenlenecek. Törende eğitim danışmanı ve yazar Ethem Kocabaş tarafından Sınavlarda başarılı olmanın yolları, etkili öğrenme ve karaktere göre meslek seçimi konferansı verilecek.

Groseri 18. başarılı öğrenci ve ailelerini ödüllendirme kampanyası; Banat, Procter&Gamble, Colgate, Dalan, Doğa Kaymak, Narpa, Şölen, İmamoğlu, İkbal, Kınık, Beypazarı, Ofçay, Lalin, Binboğa bal, Loreal, Hunca, Avşarlar, Garip, Bahçivan, La Vache, Karlıdağ, Henkel, Hayat Kimya, Zade, Altın yumurta, Fix Egoiste, Çiğköfte Dünyası, Molfix ve Fora firmaları ile ortaklaşa düzenleniyor.