AK Parti Doğankent İlçe Başkanı Aydın: MHP İlçe Başkanı siyasi rant elde etme peşinde

AK Parti'nin Samsun'un Doğankent İlçe Başkanı İbrahim Aydın, MHP Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı'nın ortalığı velveleye verip, bundan siyasi rant e

AK Parti'nin Samsun'un Doğankent İlçe Başkanı İbrahim Aydın, MHP Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı'nın ortalığı velveleye verip, bundan siyasi rant elde etme peşinde olduğunu savundu.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Telekom'da işçi olarak çalışan ve aynı zamanda MHP Doğankent İlçe Başkanlığı yapan İsmail Tarı'ya yönelik AK Parti Giresun Milletvekili Hacı Hasan Sönmez'in siyasi baskı yaptığı yönündeki iddiayı içeren haberlerin yer aldığını hatırlattı. Sönmez'in konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptığını ve konuya ilişkin doğru bilgilerin Sönmez'in açıkladığı gibi olduğunu savunan Aydın, "İsmail Tarı 2007'den beri MHP Doğankent İlçe Başkanı. 2007'den bu yana bir genel seçim, bir yerel seçim iki de referandum yapıldı. Bunların hepsinde AK Parti aleyhine aleni çalışmalarda bulundu. Ancak, biz bunlara takılmadık. Fakat son zamanlarda Telekom hizmetleri aksatılıp vatandaş ve bizzat kendim sıkıntı yaşayınca durumu Türk Telekom İl Müdürü'ne bildirdim. Durum bundan ibarettir. İsmail Tarı görevini yapmak yerine ortalığı velveleye verip, bundan siyasi rant elde etme peşindedir. AK Parti 8 senedir iktidarda, vekilimiz de 3,5 yıldır milletvekili. İsmail Tarı'ya bugüne kadar siyasi baskı yapılmak istenseydi pekala yapılırdı. Bizim kimsenin siyasi görüşüyle işimiz yok. Biz hizmete bakarız. Çalışanı takdir eder, çalışmayanı da ilgilisine bildiririz. Yapılan da budur." dedi.