Helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

Antalya'da şafak vakti kentte uyuşturucu ticaretinin merkezi olarak bilinen Zeytinköy bölgesine yaklaşık 500 polis ile baskın düzenlendi.

Helikopter destekli uyuşturucu operasyonu
Şehir merkezinden geçerek Zeytinköy bölgesine giden 150 araçlık polis konvoyu ilginç görüntüler oluştururken, operasyonda büyük miktarda eroin, esrar ve uyuşturucu haplar ele geçirildi. Özel harekat polisi ve uyuşturucu uzmanı köpeklerinde yer aldığı operasyon sırasında çocukların korkmaması amacıyla toplum destekli polis ekipleri çocuklara simit, meyve suyu,
oyuncak bebek ve top hediye edildi. Operasyonda 50 kişi gözaltına alındı.

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Zeytinköy bölgesine şafak vakti operasyon düzenlendi. Aralarında özel harekat polislerinin de yer aldığı 500 polis tarafından düzenlenen operasyona havadan da helikopter ile destek verildi. Şehir merkezinden operasyon bölgesine 150 araçlık polis konvoyu ile gidildi. Eş zamanlı 55 noktaya düzenlenen baskınlarda çok sayıda uyuşturucu kaçakçısının göz altına alındığı belirtildi. Uyuşturucu uzmanı köpek Kortes'in de eşlik ettiği aramalarda ise çok miktarda eroin, esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda ruhsatsız silahlar da ele geçirildi.

Operasyon sırasında çocukların korkmaması amacıyla da toplum destekli polisler tarafından çocuklara simit, meyve suyu, oyuncak bebek ve top hediye edildi. Evleri aranırken polislerin kendilerine verilen simitleri yiyen çocuklar polislere teşekkür etti.