Türkiye Azerbaycan maçı başladı işte ilk 11'ler - NTV canlı izle

Türkiye Azerbaycan maçı dün akşam oynandı. Türkiye Azerbaycan maçında neler oldu? İşte Türkiye Azerbaycan maçı detayları...

Türkiye Azerbaycan maçı başladı işte ilk 11'ler - NTV canlı izle
Türkiye Azerbaycan maçı dün akşam oynandı. Azerbaycan, Türkiye'yi 1-0 yendi. İşte Türkiye Azerbaycan maçı detayları...

EURO 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 4. maçında Türkiye A Milli takımımız Azerbaycan Karşı karşıya gelecek. Azerbaycan Türkiye maçını NTVSPOR şifresiz canlı ve naklen saat 18:00'de yayınlayacak.

Azerbaycan Teknik Direktörü Berti Vogts, oyuncularının 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde kendi seyircilerinin karşısına ilk kez çıkacağını belirterek, ''Seyircimizin önünde oynayacağımız ilk maçta, futbolcularımın daha iyi motive olacağını düşünüyorum'' dedi.

TÜRKİYE 0 - 1 AZERBEYCAN - GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE -AZERBEYCAN MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

NTV SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Berti Vogts, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında, seyircilerden destek beklediklerini kaydederek, ''Avrupa Şampiyonası elemelerinde ilk defa seyircimizin önünde oynayacağımız için mutluyuz. Ev sahibi olduğumuz için futbolcular kendilerini güvende hissedecek. Kendi evlerinde oynadıkları için futbolcuların daha fazla motive olacaklarını düşünüyorum'' diye konuştu.Türkiye'nin de 20 yıl önce bir Alman teknik direktörle çalıştığını hatırlatan Berti Vogts, bugün ise Türkiye'nin dünyanın en güçlü takımlarından biri olduğuna vurguladı.Türkiye karşısında iyi bir oyun sergileyeceklerini ümit ettiğini ifade eden Vogts, karşılaşma süresince oyundan kopmamaları gerektiğini kaydetti. Futbolcularına güvendiğini belirten Alman teknik adam, Türkiye karşında sürpriz bir sonuç elde edebileceklerini sözlerine ekledi.

Azerbaycan - Türkiye

Yer: Bakü
Saat: 18:00
Hakem: Aleksandru Dyakonu
Kanal: NTV Spor (canlı)
NTV Spor 11054 Horizontal Doğu 30000 5/6 770 Türksat 3A
Millilerin antrenman programı;

10.10.2010 15.30 FK Baku Kulübü Tesisleri (Medyaya 15 dak. açık)
11.10.2010 19.00 Tevfik Behramov Stadyumu (Medyaya 15 dak. açık)

Milli takım kadrosu;

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hakan Arıkan, Cenk Gönen (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).
Defans Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor).
Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern München), Necip Uysal (Beşiktaş), Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor).
Hücum Oyuncuları: Tuncay Şanlı (Stoke City), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (PSG), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor).

HIDDINK 2014'DE BIRAKIYOR

Gus Hiddink Türkiye ile 2014 Dünya Kupası'nı hedefliyor ve daha sonrada kariyerine son noktayı koyacağını söylüyor. “TFF Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile ilgili olarak, ‘Hiddink, antrenörlük kariyerim Türkiye’de sona erecek, bundan sonra antrenörlük yapmayacağım. Hedefim 2014 yılındaki Dünya Kupası’na Türk Milli Takımı’nın başında gitmek’ dedi.” açıklamasından sonra gözler Hiddink'e çevrildi ve şimdi Azerbaycan maçıyla Türkiye yoluna devam edecek.

AZERBAYCAN

Agayev
Yunisoğlu
Allahverdiyev
Melikov
Abushev
Sadygov
Amirguliyev
Shukurov
Nadyrov
Guliyev
Dzavadov

TÜRKİYE

Volkan
Hakan Balta
İ. Toraman
Servet
Gökhan Gönül
Hamit
Selçuk
Emre
Özer
Tuncay
Semih

YEDEKLERİMİZ

Hakan Arıkan
Sabri
Ömer
Nuri
Halil
Nihat
Sercan