Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar: Ligde hedefimiz ilk 6'ya girmek

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Bank Asya 1. Lig'de tüm hedeflerinin ilk 6 takım arasına girmek olduğunu söyledi.

Samsunspor Basın S

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Bank Asya 1. Lig'de tüm hedeflerinin ilk 6 takım arasına girmek olduğunu söyledi.

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çalık ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Nuri Asan Tesisleri'nde haftalık değerlendirme toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Adanaspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Kalpar, sahadan 3 puanla ayrılmannı sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bank Asya 1. Ligi'nde oynadıkları 5 maçta 8 puan topladıklarını hatırlatan Kalpar, şöyle konuştu:

"5 maçtan maksimum almamız gereken 15 puandı. Biz 7 puan kaybettik. Ancak, şuan aldığımız veya alamadığımız puanlardan öte ligin sonunda ipi göğüslememiz daha önemli. Hedefimiz ligi ilk 6 içinde bitirmek. Koyduğumuz hedefi tutturabiliriz. Eğer Samsunspor ilk 6'ya kalamazsa o zaman kendimi başarısız olarak görürüm.''

Takım ruhunu sahaya yansıttıkları zaman her maçtan istedikleri sonucu alabileceklerini de kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, ''Önümüzdeki iki hafta üst üstte deplasmanda oynayacağız. İlk olarak Tavşanlı Linyitspor ile ardından da Giresunspor ile karşılaşacağız. Tavşanlı Linyit çok arzulu ve koşan bir takım. Buradan alacağımız puan veya puanlar Giresunspor karşısına moralli çıkmamızı sağlayacak.'' diye konuştu.