Otim Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası, Ozon Tabakasını İncelten Maddeler (OTİM) kursunda başarılı olanlara sertifikalarını törenle verdi

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası, Ozon Tabakasını İncelten Maddeler (OTİM) kursunda başarılı olanlara sertifikalarını törenle verdi.
Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Temmuz ayında Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından soğutma sektöründe kullanılan ve ozon tabakasına zarar veren gazların kullanımı, kontrolü ve toplanmasına yönelik yeni yönetmelik gereğince açılan Ozon Tabakasını İncelten Maddeler (OTİM) kursuna 16 kursiyer katıldı. 25 saat süren eğitimileri başarı ile tamamlayan 16 kursiyere de sertifikaları törenle verildi.
Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Ölçer, okulun hedefinin nitelikli eleman yetiştirmek olduğunu belirterek, "Başarılı öğrencilerimizi üniversiteye hazırlarken, diğer öğrencilerimizi de sektörlerinde kalifiye eleman olarak yetiştirmekteyiz. Bu tür kurslar hizmet içi eğitim kapsamında açılan kurslardır" dedi.
Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası başkanı Hasan Ülkü de konuşmasında, Teknik ve Endüstri Meslek Liselerinin çok önemli olduğunu söyledi. Ülkü, "Sektöre kalifiye eleman yetişmesi için bu liseler çok önemli. Bu tip kursların çok yararlı olduğuna inanıyorum" diye konuştu.