Hizmet TIR'ı Kağızman'dan geçti

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerini ve Risale-i Nur külliyatını daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla organize edilen Bediüzzaman Hizmet ve Tanıtım T

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerini ve Risale-i Nur külliyatını daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla organize edilen Bediüzzaman Hizmet ve Tanıtım TIR'ı kısa bir tanıtım programı gerçekleştirdi.

Tanıtım ekibi, Kağızman halkının sıcak ilgisinin, kendilerine Erzurum'da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen, Erzurum ilinin manevi iklimiyle ve Erzurumlularla hiçbir ilgisi olmayan hoşgörüsüz, çirkin saldırıyı unutturduğunu ifade etti.

Hizmet TIR'ı, Kağızman'ın girişinde bulunan Altıngedik köyünde Kağızman koordinatörü Av. Seyfettin Kan, mimar Recep Kan ve Kağızmanlı vatandaşlardan oluşan kalabalık bir konvoyla karşılandı. TIR, İstiklal Alanı'na geldiğinde, Kağızman koordinatörü Av. Seyfettin Kan, Yeni Asya Grubu genel sekreteri Şener Boztaş'a çiçek verdi. Kağızman karşılama ekibi, katılanlara şeker ve kolonya ikram etti, Bediüzzaman Said-i Nursi ve Risaleleri tanıtan çeşitli kitap ve broşürler dağıtıldı. Hizmet TIR'ı Kağızmanlılar tarafından konvoy halinde Iğdır yolu üzerine kadar uğurlandı.