İslahiye Kaymakamı köyleri gezmeye devam ediyor

Gaziantep'in İslahiye Kaymakamı Resul Kır, köy ziyaretlerine devam ederek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Kaymakam Resul Kır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Hüseyin Ekmen, Emniyet Müdürü Enver Soylu, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hamzaoğlu, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Faruk Uyanık ile birlikte devam ettiği köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İslahiye Kaymakamı Resul Kır ve beraberindeki heyet, İslahiye bağlı 170 haneli 300 yıllık Kayabaşı köyünü ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinledi. Kayabaşı köyü girişinde köy muhtarı Ekrem Durmaz ve köylülerce karşılanan Kaymakam Resul Kır, muhtar Ekrem Durmaz'dan köyün sorunları hakkında bilgi aldı. Kayabaşı köyü muhtarı Ekrem Durmaz, Kaymakam Resul Kır'dan köy mezarlığının genişletilmesi çalışmalarında yardım isterken köy içindeki incelemeler esnasında yaklaşık 22 kişinin ikamet ettiği toprak
evin de onarılmasını rica etti. Şengül kardeşlerin talebine olumlu cevap veren Kaymakam Resul Kır, muhtar Ekrem Durmaz'a havaların acar açmaz inşaatın başlatılması emrini verdi.

Kaymakam Kır, kendi telefonları yazılı olan kartvizitleri vatandaşlara dağıtarak sorun ve istekleri olanların kendisini gün her saatinde arayabileceklerini söyledi.

Daha sonra Kayabaşı Kışlaönü Mahallesi İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulunan Resul Kır İlkokul öğrencilerine hikaye kitapları dağıttı.