Birand ve Dündar arasındaki kavga büyüyor

Mehmet Ali Birand'ın Sağlık Bakan'ı Recep Akdağ ile yaptığı röportajın ardından Star TV'yi haber hırsızı olarak suçlaması ile başlayan kavga büyüyor.

Birand ve Dündar arasındaki kavga büyüyor
Tecrübeli Gazeteci Birand, diğer kanalları atlattı ve bir haber yaptı.. Ancak haber Star ve Atv tarafından izinsiz kullanınca da çileden çıktı.

HIRSIZLIK YAPTILAR

Dün CNN Türk ekranlarında Hande Fırat'la birlikte Sağlık Bakanı Recep Akdağ'la bir söyleşi yapan Birand haberi izinsiz kullanan SHOW TV ATV ve Star haberi hırsızlıkla suçladı. "izin vermedik buna rağmen yayınladılar". 3 televizyon haber bültenlerinde alenen "emek hırsızlığı" yaptılar. Umarım bir daha yapmazlar." diyen Birand'a Star Haber Merkezi'nden Kanal D'ye giden cevap geldi.

BİRAND'I GAZA GETİRMİŞLER

Kanal-D Haberin sorumlusu ve sunucusu Mehmet Ali Birand yayın sırasında arkadaşlarınca yanlış bilgilendirilmiş... Sağlık Bakanı Recep Akdağ"ın söz konusu açıklamayı Cnn Türk"e yaptığını hem haberde belirttik, hem de Uğur Dündar anons etti. Dolayısıyla etik dışı bir davranış söz konusu değil... Anlaşılan Birand"ı arkadaşları yayın sırasında gaza getirmişler.. O da dereyi görmeden paçayı sıvamış!..Bunda çalıştıkları kanalın tüm reyting ölçümlerinde birinci olmasına rağmen, haberde bizi bir türlü geçememelerinin etken olduğunu düşünüyoruz. Dün akşam ona yine büyük farklar attık...