Nafaka için eski kayınpederini bıçakladı

İzmir'de, eski kocasından nafakasını alamadığını iddia eden bir kadın, kayınpederini bıçakla yaraladı. Olayı duyan eski kocası ise kurusıkı tabanca ile eski eşinin evine ateş açtı.

Olay, gece saat 23.30 sıralarında, Karabağlar ilçesi Eski İzmir semti 4526/1 sokak numara 5'te meydana geldi. İki çocukları bulunan Ramazan T. (42) ile Hülya S. (41) çifti yaklaşık üç yıl önce boşandı. Çiftin boşanması sonucu mahkeme kararıyla Hülya S.'ye eski eşi Ramazan T. tarafından aylık nafaka bağlanmasına ve çocukların anne Hülya S.'de kalmasına karar verildi. İddialara göre, mobilya dükkanı olduğu belirtilen Ramazan T., üzerine düşen nafakayı düzenli olarak ödemeye başladı. Ramazan T., ekim ayı nafakasını ekonomik kriz nedeniyle vaktinde ödeyemeyerek süre istedi. Nafakasını alamayan Hülya S., eski eşi Ramazan T.'nin bir başkasıyla evlendiğini duyunca çılgına döndü.

İddialara göre, Ramazan T.'nin yaşadığı eve gelen Hülya S., burada eski kayınpederi Mevlüt T. (70) ile karşılaştı. Oğlunun üstüne düşen nafakasını vermediğini ve hakkını almak istediğini söyleyen kadınla yaşlı adam arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte ele geçirdiği bıçakla kayınpederini kalçasından bıçakla yaralayan kadın, evin camlarını da taşlayarak olay yerinden uzaklaştı. Yaşlı adam Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, yaşananları öğrenen Ramazan T., kendisine ait kurusıkı tabancayla eski eşinin evinin önüne giderek eve doğru birkaç el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kısa sürede iki zanlıyı da gözaltına alarak Şehit Şakir Özgan Polis Merkezi'ne götürdü. Eski gelini tarafından bıçaklanan yaşlı adamın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve taburcu olduğu bildirildi. Birbirlerinden davacı olan eski karı koca, haklarındaki işlemlerin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildi.