İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kumpas açıklaması: Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kumpas açıklaması: Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kumpas açıklaması: Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden yeni bir mesaj yayınladı.

Bakan Yerlikaya mesajında FETÖVARİ oluşumlarına izin vermeyeceklerinin altını çizerek, oyun kuranların oyunlarını ve tuzaklarını yerle bir edeceklerini söyledi

Bakan Yerlikaya mesajının devamında şu ifadelere yer verdi;

'FETÖ taktikleriyle oyun kurmaya çalışanları yerle bir edeceğiz'

Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dün olduğu gibi bugün de organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına, yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara ve suç odaklarına göz açtırmadık, açtırmıyoruz ve açtırmayacağız.

'O yapıları tespit edip adalete teslim edeceğiz'

Bu mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz. Hangi kurum içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize yönelik bir yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceğiz. Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak.

'Bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız'

Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız. Aziz Milletimiz müsterih olsun; Nasıl Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) ve FETÖ ile mücadelede hainlerin inlerine kadar girdiysek; bu suç odaklarını da saklandıkları her delikten bulup çıkartacağız.