Haber Arşivi

MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP siyasi seçenek olmaktan çıkmıştır!

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda önemli açıklamalar yaptı. "Ülkümüzden dönersek, döneklere güvenirsek gök girsin kızıl çıksın. Yeni yüzyıla damgamızı vurmazsak gök girsin kızıl çıksın. Haktan hakikatten milim ayrılırsak gök girsin kızıl çıksın. Bölücülere, teröristlere taviz vermeyeceğiz" diyen Devlet Bahçeli, PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak yapan CHP'ye yüklenerek "CHP DEM'lenerek rotasını kaybetmiştir. Siyasi seçenek olmaktan çıkmıştır!" ifadelerini kullandı. Bahçeli konuşmasının sonunda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaptı: Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz.

17 Mart 2024 Pazar   10:52:50

Cumhurbaskani Erdogan MHP Kurultayina Mesaj Gönderdi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olagan Büyük Kurultayi’na yazili mesaj gönderdi.

17 Mart 2024 Pazar   10:52:13

Yakup Altun Stadina Sentetik Çim Serilecek

Basiskele Yakup Altun Stadina sentetik çim saha ve tesis binasi çalismalari devam ediyor.

17 Mart 2024 Pazar   10:50:06

Israil, Deir El-Balah'ta Bir Evi Vurdu Açiklamasi 12 Ölü

Israil’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldigi saldirilarda çogunlugu kadin ve çocuk 12 Filistinli hayatini kaybetti.

17 Mart 2024 Pazar   10:50:05

Deprem uzmanından İstanbul depremi uyarısı! Marmara'da o faya dikkat çekti: 7.8 büyüklüğünde...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, beklenen büyük Marmara depremi hakkında uyardı. Marmara'da en gergin fayın Tekirdağ'da olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, "4 kol birden kırılırsa depremin 7.8 büyüklüğüne ulaşması mümkün" ifadelerini kullandı. Bir an önce gerekli kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini vurguladı.

17 Mart 2024 Pazar   10:48:57

AK Parti IBB Baskan Adayi Murat Kurum Açiklamasi 'Partizanliga Degil, Hizmete Oy Verecegiz'

Kagithane’de düzenlenen ‘Sivas Hemsehri Sahuru’ programinda vatandaslarla bir araya gelen AK Parti IBB Baskan Adayi Murat Kurum, “Partizanliga degil, hizmete oy verecegiz. Çünkü trafik çilesi parti ayrimi gözetmiyor. Bu isin partisi, siyaseti veya ideolojisi yoktur. Bu seçimde, herhangi bir adaya veya partiye degil, kendi hayatimiza, kendi gelecegimize oy verecegiz” dedi.

17 Mart 2024 Pazar   10:47:28

Gazinin Müzesinde Gurur Ve Hüzün Bir Arada

Kocaeli’de gazi Yasar Saral’in evinin bodrum katindaki müzesinde Çanakkale Savasi, Kore Savasi ve 1974 Kibris Baris Harekati’nda kullanilan askeri mühimmat, malzeme ile üniformalar yer aliyor. Sehitlerin hatiralarinin yasatildigi müze, ziyaretçilerini hem hüzünlendiriyor hem de gururlandiriyor.

17 Mart 2024 Pazar   10:45:20

Basaksehir'de Medya Mensuplari Sahurda Bulustu

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Geleneksel Medya Mensuplari Sahur Bulusmasi’nda medyanin önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Baskan Kartoglu, “Basaksehirli ailemizin bir parçasi olarak gördügüm kiymetli medya mensuplarimiza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapilari sonuna kadar açik” dedi.

17 Mart 2024 Pazar   10:44:50

Yildirim Mesken'de Bozbey Coskusu

Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, Yildirim ilçesi Mesken Mahalle sakinlerinin yogun ilgisiyle karsilasti. Elektrik kesintisinin oldugu meydani telefonlariyla aydinlatan vatandaslarin arasinda yürümekte zorluk çeken Bozbey’e bir vatandasin söyledigi “Gelin ve artik adaleti geetirin” sözü ise kalabaliktan büyük alkis aldi.

17 Mart 2024 Pazar   10:44:49

Koruma Altina Alinan Suruç Koyunu Tescilleniyor

Diger irklardan farkli oldugu gerekçesiyle geçen aylarda koruma altina alinan Suruç koyunu için tescil çalismasi da baslatiliyor.

17 Mart 2024 Pazar   10:42:14

4 Yildir Yemek Yiyemeyen 15 Yasindaki Kiz Sagligina Kavustu

Gaziantep’te 4 yildir karin agrisi ve bulanti sikayetiyle yemek yiyemeyen, yedigi yemegi çikartan, gittigi hastanelerden sonuç alamayan 15 yasindaki Ceyda Süleymanoglu, Medical Point Gaziantep Hastanesinde geçirdigi basarili ameliyat sonrasi sagligina kavustu.

17 Mart 2024 Pazar   10:40:43

MÜSIAD Mugla Subesinden Iftar Programi

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Mugla Subesi, huzurevi, yasli bakim evi ve devlet çocuk evlerinde kalanlar için iftar programi düzenledi. Iftar programina Mugla Valisi Idris Akbiyik, AK Parti Mugla Milletvekili Kadem Mete, Mugla Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Yakup Kütük ve MÜSIAD Mugla Sube üyeleri katildi.

17 Mart 2024 Pazar   10:40:42

Istanbul'da Silahli Saldiri Kamerada Açiklamasi Hedefini Vuramayinca Is Yerine Sikip Kaçti

Kagithane’de motosikletle gelen kaskli saldirgan bir sahsa silahli saldiri düzenledi. Hedefini vuramayan saldirgan is yerine kursun yagdirip kaçti. Süpheli yakalanirken, yasananlar kameralara yansidi.

17 Mart 2024 Pazar   10:40:41

Fabrika Yangini Büyümeden Döndürüldü

Sanliurfa Organize Sanayi Bölgesindeki bir ekmek fabrikasinda çikan yangin, büyümeden söndürüldü.

17 Mart 2024 Pazar   10:40:11

Prof. Dr. Cenk Bilen Açiklamasi 'Robotlar Hasta Ile Doktor Arasina Girdi, Hastalar Bizi Degil Robotlari Istiyorlar'

Saglik alaninda kullanilan robotlarin hekim ile hasta arasinda girdigini belirten Minimal Invaziv Üroloji Dernegi Kurucu Baskani Prof. Dr. Cenk Yücel Bilen, “Hastalar sagliklarina kavusmanin yolunun doktorlar degil de teknoloji ürünleri oldugunu düsünüyorlar. Hasta geldiginde hekim istemiyor, robot istiyor. Hekim hasta ile konustugunda komplikasyonlari robota bagliyor. Hekim vicdani sorumluluklarindan kurtuluyor. Bu hekimlik sanatindan uzaklasmaktir. Bugün robotlari kullanan biziz ama önümüzdeki 10 yilin içerisinde robotlar biriktirdikleri bilgiler sayesinde suni zeka ile ameliyat yapacak” dedi.

17 Mart 2024 Pazar   10:40:10

Itfaiye Ekipleri Sikisan Yavru Kediyi Böyle Kurtardi

Bursa’da duvar içerisinde sikisan yavru kediyi Bursa itfaiyesi kurtardi. O anlar saniye saniye amatör kameraya yansidi.

17 Mart 2024 Pazar   10:37:39

Bursa'da Kazaya Karisan Motosiklet Sürücüsü Hayatini Kaybetti

Bursa’da Gemlik ilçesinde önce refüje daha sonra agaçlara çarpip agir yaralanan motosiklet sürücüsü, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

17 Mart 2024 Pazar   10:37:38

Bozbey'den, Yildirim'da Kentsel Dönüsüm Mesaji

Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, “Kentsel dönüsüm 2 katli binayi yikip yerine 10 katli yapilar dikmek demek degildir. Vatandasin gelecege dönük ihtiyaçlarini da göz önünde bulundurmaniz gerekiyor” dedi. Bozbey, ayrica Büyüksehir Belediyesinin bütçe harcamalarina da dikkat çekti.

17 Mart 2024 Pazar   10:35:00

MHP 14. Olagan Büyük Kurultayi Basladi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olagan Büyük Kurultayi, Ankara Arena Kapali Spor Salonu’nda basladi.

17 Mart 2024 Pazar   10:32:55

Baskan Uysal Açiklamasi 'Etle Tirnak Gibi Olalim'

Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, belediyenin Yenigün Mahallesi’ndeki iftarinda Türkiye’nin yükselmesinin ancak omuz omuza, kol kola vermekle mümkün oldugunu söyleyerek, “Etle tirnak gibi olalim” dedi.

17 Mart 2024 Pazar   10:32:54

Diyabet Hastalari Için Ramazan Önerileri

Doç. Dr. Pinar Sisman, "Diyabeti hafif olan, kan seker ölçümlerinin iyi seyrettigi doktoru tarafindan teyit edilen, insülin ya da insülin salgilatici ilaçlari kullanmayan diyabet hastalarinin oruç tutmasinin doktor onayi alindiktan sonra bir sakincasi yoktur" dedi.

17 Mart 2024 Pazar   10:32:53

Bursa'da Devrilen Dorse Alevlere Teslim Oldu, O Anlar Havadan Görüntülendi

Bursa’da devrilen tirin dorsesi alev alev yanarken o anlar dron ile görüntülendi.

17 Mart 2024 Pazar   10:32:23

'Öncelik Hayatin, Öncelik Yayanin'

Adana Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri yollarda yayalara öncelik verilmesi için “Öncelik Hayatin, Öncelik Yayanin” projesi çerçevesinde yaya geçitlerinde uyarilarda bulundu.

17 Mart 2024 Pazar   10:30:48

Esenyurt'ta Park Halindeki 5 Tirda Yangin Çikti

Istanbul Esenyurt’ta bulunan tir garajinda park halinde bulunan silikon yüklü tirda yangin çikti. Alevler diger 4 tira daha siçradi. 4 tir kullanilamaz hale gelirken, yanginda ölen ya da yaralanan olmadi.

17 Mart 2024 Pazar   10:30:19

Baskan Aktas, Gaziakdemir Sakinleriyle Bulustu

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Gaziakdemir mahalle sakinleriyle bir araya gelerek bölgede planlanan kentsel dönüsüm projesi hakkinda fikir alisverisinde bulundu. Gaziakdemir’de görüsmelerin hala devam ettigini belirten Baskan Aktas, “Kentsel dönüsümle insanlarin eskiyen evlerini daha nezih, kaliteli ve saglam evlere dönüstürmeyi arzuluyoruz. Onlara ragmen asla bir sey yapmayacagimizi bilmelerini isterim” dedi.

17 Mart 2024 Pazar   10:30:18

 1  2  ...  17  18  19  ...  20  21