Basaksehir'de Medya Mensuplari Sahurda Bulustu

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, Geleneksel Medya Mensuplari Sahur Bulusmasi’nda medyanin önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Baskan Kartoglu, “Basaksehirli ailemizin bir parçasi olarak gördügüm kiymetli medya mensuplarimiza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapilari sonuna kadar açik” dedi.

Basaksehir'de Medya Mensuplari Sahurda Bulustu
Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, geleneksel hale gelen sahur bulusmasinda gazete, radyo, televizyon ve internet medyasindan önemli isimlerini agirladi. Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda medya mensuplarina hitap eden Baskan Kartoglu, bir gün herkesin Basaksehirli olacagini söyledi.



“Gönlümüzün kapilari sonuna kadar açik”

Mutlulugun sehrinde medya mensuplariyla bir kez daha bir araya gelmekten onur duydugunu dile getiren Baskan Kartoglu, “Her zaman söyledigim gibi, Basaksehirli ailemizin bir parçasi olarak gördügüm kiymetli medya mensuplarimiza hem belediyemizin hem de gönlümüzün kapilari sonuna kadar açik” dedi.

Baskan Kartoglu, sözlerini söyle tamamladi:

“Zaman zaman bir araya gelerek, birlik ve beraberligimizi de tazelemeye gayret ediyoruz. Ülkemize örnek ve öncü oldugumuz Basaksehir Yeni Medya Akademisi çatisi altinda hayata geçirdigimiz projelere, gazeteci dostlarimla yeni dönemde yenilerini ve daha güzellerini ekleriz insallah. Akademimiz, sadece verilen egitimlerle degil, sektöre kazandirdigimiz yetenekli ve dinamik gençlerle de dikkat çekiyor.”
Kaynak: İHA