Cumhurbaskani Erdogan MHP Kurultayina Mesaj Gönderdi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olagan Büyük Kurultayi’na yazili mesaj gönderdi.

MHP’nin 14. Olagan Büyük Kurultayi’na Cumhurbaskani Erdogan yazili bir mesaj gönderdi. Cumhurbaskani Erdogan, Ankara Arena Kapali Spor Salonu’nda düzenlenen kurultayda MHP Genel Baskan Yardimcisi Semih Yalçin tarafindan okunan mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olagan Büyük Kurultayi’nin parti camiasi ile birlikte ülkemize ve milletimize hayirli olmasini diliyorum. 15 Temmuz darbe gecesinden beri devletimizin bekasi, milletimizin huzuru, ülkemizin güvenligi için Cumhur Ittifaki çatisi altinda MHP ile yol yürüyoruz. Cumhur Ittifaki olarak girdigimiz her mücadelede sahip oldugumuz ortak zeminin genisligini ve derinligini bir kez daha gördük. Biz bu kutlu, ilkeli ve uzun soluklu yoldasliktan seref duyuyoruz. Cumhuriyetimizin ilk asrindan en büyük demokrasi ve kalkinma atilimi olan, ilk tohumlarini Devlet Bahçeli’nin attigini bildigimiz 2023 hedeflerini birlikte hayata geçirdik. Simdi de Türkiye Yüzyili’nin insasi için içeride ve disarida beraberce zorlu bir mücadele yürütüyoruz. Allah’in izni, milletimizin destegi, MHP’yi var eden ve yasatan ülkü devlerinin katkisiyla Türkiye Yüzyili bayragini dünyanin burcuna dikecegimize inaniyorum. Bu duygularla MHP 14. Olagan Büyük Kurultayi’nin bir kez daha hayirli olmasini diliyorum. Sizlerin sahsinda tüm MHP’li kardeslerimin mübarek Ramazan-i Serifini tebrik ediyor, her birinizi sevgiyle, saygiyla selamliyorum."
Kaynak: İHA