Istanbul'da Silahli Saldiri Kamerada Açiklamasi Hedefini Vuramayinca Is Yerine Sikip Kaçti

Kagithane’de motosikletle gelen kaskli saldirgan bir sahsa silahli saldiri düzenledi. Hedefini vuramayan saldirgan is yerine kursun yagdirip kaçti. Süpheli yakalanirken, yasananlar kameralara yansidi.

Istanbul'da Silahli Saldiri Kamerada Açiklamasi Hedefini Vuramayinca Is Yerine Sikip Kaçti
Kagithane Sultan Selim Mahallesi’nde geçtigimiz aylarda yasanan olayda, bir is yeri önünde oturan Sedat D., arkadasi Selçuk U. ile sohbet etmeye basladi.

O esnada sokaga gelen iki sahistan biri motosikletin asagiya indi. Kaskli sahis ardindan silahini çekip is yeri önünde duran Selçuk U.’nin yanina kadar geçip ates açti. Ancak saldirgan kursunu isabet ettiremeyince Selçuk U. kosarak kaçti. Bunun üzerine is yerine birkaç el sikan saldirgan geldigi motosiklete binerek kayiplara karisti. Saldiri ani ise kameralara anbean yansidi.

Hedefini vuramayinca isyerine sikip kaçti

Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede gelen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak görgü sahitlerinin ifadelerine basvurdu. Olay yerindeki kovanlari incelemek için delil torbasina koyan polis ardindan saldirgani yakalamak için çalisma baslatti.

Polisin yakaladigi saldirgani tutuklandi

Olayla ilgili sokak sokak kamera görüntüsünü inceleyen polis saldirganin kimligini tespit ederek takibe aldi. Saldirgan geçtigimiz günlerde polis tarafindan bir uygulamada yakalanarak gözaltina alindi. Ayrica sahsin üstünde bir de ruhsatsiz tabanca ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA