Bozbey'den, Yildirim'da Kentsel Dönüsüm Mesaji

Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, “Kentsel dönüsüm 2 katli binayi yikip yerine 10 katli yapilar dikmek demek degildir. Vatandasin gelecege dönük ihtiyaçlarini da göz önünde bulundurmaniz gerekiyor” dedi. Bozbey, ayrica Büyüksehir Belediyesinin bütçe harcamalarina da dikkat çekti.

Bozbey'den, Yildirim'da Kentsel Dönüsüm Mesaji
Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel Seçimleri çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Yildirim’da Sakarya Mahallesi’nde vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilanan Bozbey, ardindan Sirinevler Mahallesi’nde CHP’nin seçim ofisi açilisina katildi.

CHP Bursa Milletvekillerinden Orhan Saribal ve Hasan Öztürk, CHP Il Baskani Nihat Yesiltas, CHP Ilçe Baskani Ilhami Gün ve Yildirim Belediye Baskan Adayi Mehmet Önder Mutlu’nun da yer aldigi açilista halka seslenen Bozbey, kentsel dönüsüm konusuna deginerek “Belediyenin isi sadece bugünü degil, gelecegi düsünerek hareket etmektir” dedi.

Baslangiçta takdir edilen islerin ilerleyen yillarda sorunlar silsilesiyle yeniden ortaya çiktigini vurgulayan Bozbey, “Kentsel dönüsüm 2 katli binayi yikip yerine 10 katli bina dikmek demek degildir. Yolunu, okulunu, parkini, sosyal alanlarini da yapmak gerek. Depreme hazirlanmak sakaya gelecek bir is degil. Bizim önceligimiz her zaman insan. Tabi ki hepimiz birimizden daha akilliyiz. Akademik kurullari, danisma kurullarini olusturup tüm sehrin gelecek 30 yilini planlayacagiz. Yildirim’da da Nilüfer’deki hizmetlerimizi yapacagiz” ifadelerini kullandi.

Sakarya Mahallesi’nde ise hayat pahaliligi ve geçim sikintisi derdinden yakinan vatandaslara Büyüksehir Belediyesi’ndeki bütçe yönetimine yaptigi elestiriyle yanit veren Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, “Buraya son 5 yilda hiçbir hizmet yapilmamis. Belediyenin bütçesini pankartlara ve reklamlara degil de keske vatandasin ihtiyaçlarini gidermeye yönelik aktarsaydiniz. Nilüfer’de Belediye baskaniyken, 10 yil önce ’Buraya da bir katkimiz olur mu’ diye gelmistik. Sakarya Mahallesi’nde degisen hiçbir sey yok. Okul sorunu, kadinlar, gençler ve çocuklar için sosyal alanlar yapilmamis. Insallah 31 Mart’ta Sakarya Mahallesi’nin bize destek çikmasiyla da Bursa’da yeni bir süreç baslayacak. Çocuklarimiz sadece Nilüfer’de degil Yildirim ve tüm Bursa’da gülümseyecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA